Dilluns 29 d'abril de 2024
|
08:51 H
Pyrénées Andorra introdueix noves marques en moda dona
Pyrénées Andorra introdueix noves marques en moda dona (Foto: )
Pyrénées Andorra introdueix noves marques en moda dona
Pyrénées Andorra introdueix noves marques en moda dona (Foto: )
Tendències

Aterren a Andorra noves marques en moda de dona

Andorra la Vella.- La moda femenina es caracteritza per estar en constant canvi. Les tendències evolucionen per reflectir els gustos de dones de totes les edats. Des d'estils clàssics que resisteixen el pas del temps fins a propostes innovadores que desafien les convencions i tot això ho podem percebre  i palpar des de les botigues de roba del país.

Pyrénées Andorra, per exemple, abraça un ampli espectre de tendències per satisfer tots els gustos i prova d’això està amb la introducció de noves marques femenines al centre comercial. Una d’elles és la firma francesa Sessùn que està estretament vinculada amb l’artesania. De fet, la marca reconeix el seu amor profund per a tot allò que estigui treballat a mà que fan que cada peça sigui única i tingui un valor especial.

La italiana Peserico és sinònim de qualitat i elegància. Els seus inicis, l’any 1962, es caracteritzen per ser una firma especialitzada en la confecció de pantalons per a dones. Estil que ha anat evolucionant amb les noves generacions que continuen apostant per la qualitat dels teixits, la confecció i l’atemporalitat.

I sense deixar Itàlia, també cal anomenar la firma Duno especialitzada en la producció de peces exteriors, jaquetes i abrics farcits de plomes. Una marca a tenir en compte per aquests dies hivernals.

Notícies relacionades