Dilluns 20 de maig de 2024
|
03:25 H
Samarreta estil preppy de Polo Ralph Lauren
Samarreta estil preppy de Polo Ralph Lauren (Foto: Pyrénées Andorra)
Shorts de la firma Weekend de Max Mara
Shorts de la firma Weekend de Max Mara (Foto: Pyrénées Andorra)
Els shorts tipus calceta de Sessùn és una altra peça tendència d'aquesta temporada
Els shorts tipus calceta de Sessùn és una altra peça tendència d'aquesta temporada (Foto: Pyrénées Andorra)
Tendències

Les tendències en moda d’aquesta temporada ens transporten a l’estètica dels 80

Andorra la Vella.- Les tendències dins el sector de la moda canvien cada temporada per factors diversos. El més destacat i obvi fa referència a l’estacionalitat. Els canvis de temps fan que les preferències i necessitats a l’hora de vestir siguin totalment diferents. I ara, amb l’entrada de la primavera (i després estiu) les peces més lleugeres i fresques agafen el seu protagonisme. Ara bé, no tot es redueix al canvi d’estació. La innovació i creativitat dels dissenyadors, les preferències dels consumidors i la influència de la cultura i societat fan que les tendències en moda estigui en constant evolució.

Una de les tendències d’aquesta primavera – estiu ve marcada per la silueta de quarterback en què tot el protagonisme recau sobre el rostre. Així s’incorporen les muscleres en qualsevol peça de vestir (blazers, jaquetes, tops i vestits) que afegeixen volum i defineix la silueta. Un look dels 80’ que aporta un toc de sofisticació i glamur retro a qualsevol conjunt.

Els pantalons pirates també són tendència aquesta temporada. Aquesta peça ofereix una gran versatilitat en termes d’estil i permet diferents combinacions. Els pantalons pirates tenen una longitud concreta (per sobre els genolls) que els fa ideals pels dies de més calor. Alhora, aquesta peça es pot combinar, per exemple, amb samarretes bàsiques  o amb bruses elegants i talons per a un look més sofisticat i refinat.

Els shorts i les minifaldilles són altres peces de vestir que trepitgen amb força. En el cas dels shorts, aquests són una opció versàtil que s’adapta a una àmplia varietat d’estils mentre que les minifaldilles es converteixen en micro minifaldilles. En aquest sentit, els estilistes recomanan combinar aquesta peça amb sabates planes, completar el look amb colors neutres, jugar amb els accessoris i jugar amb els volums de les peces superiors.

El llistat de tendències el completa la tradicional camiseta denominada, ara, camiseta preppy que marca un estil clàssic i polit. Dos components que ofereixen un equilibri perfecte entre l’elegància i la informalitat. De fet, les samarretes preppy es caracteritzen pel seu disseny minimalista amb colls de solapa i botons al coll que afegeixen un toc de refinament a la mateixa peça.

Notícies relacionades