Dilluns 29 d'abril de 2024
|
08:03 H
Cartell promocional
Cartell promocional (Foto: )
Empresa

Rebaixes a Epizen

Andorra la Vella.- Epizen Andorra ja ha iniciat el període de rebaixes. I no ho podien fer d'una manera més atractiva. Descomptes de fins al 60% en moda-tex a Carrefour Epizen i un 40% en roba esportiva. Una oportunitat d'or per renovar l'armari d'estiu tant en roba de temporada com esportiva.

No et perdis aquesta oportunitat de fer les teves compres amb descomptes sorprenents. Vine a Epizen, el teu destí a Andorra, i descobreix tot el que Carrefour Epizen té per oferir-te en aquesta campanya de rebaixes.

Últim dilluns de sorteig a Epizen

Aprofita la teva estada a Epizen i participa en el darrer dilluns de sorteig. Recorda que totes aquelles compres fetes a Carrefour Epizen avui dilluns i que tinguin un valor igual o superior a 50 euros tenen l'opció d'entrar al sorteig de primavera que ha anat realitzant el centre des del passat mes de maig.

I quin és el procediment a seguir per a participar en el sorteig? Fer la compra, ser major de 18 anys i introduir el tiquet donant el nom, telèfon i un número d'identificació personal. Només així es pot participar al sorteig. Això sí, tot aquest procediment s'ha de fer abans de les 18:55 hores.

Notícies relacionades