Dissabte 27 d'abril de 2024
|
09:32 H
Longchamp és una de les marques de bosses de mà que Pyrénées Andorra té en exclusiva
Longchamp és una de les marques de bosses de mà que Pyrénées Andorra té en exclusiva (Foto: Pyrénées Andorra)
Les bosses de mà de Furla donen un plus al teu look de la jornada
Les bosses de mà de Furla donen un plus al teu look de la jornada (Foto: Pyrénées Andorra)
Els abrics Duno es caracteritzen per tenir especial cura pels detalls
Els abrics Duno es caracteritzen per tenir especial cura pels detalls (Foto: Pyrénées Andorra)
Les sabates de Pons i Quintana s'adapten a qualsevol estil
Les sabates de Pons i Quintana s'adapten a qualsevol estil (Foto: Pyrénées Andorra)
Les sabates de Lola Cruz fan ressaltar el teu look
Les sabates de Lola Cruz fan ressaltar el teu look (Foto: Pyrénées Andorra)
Tendències

Tret de sortida a la rematada final

Andorra la Vella.- Fa dos mesos i escaig que Andorra va donar el tret de sortida a les rebaixes d’hivern i ben aviat la campanya es donarà per tancada. Abans, però arriba un dels moments més esperats, la rematada final. Comencen els dies en què els descomptes s’enfilen fins al 60%, l’ocasió perfecta per comprar bàsics o accessoris especials a un preu interessant.

Ara és el moment per donar-se el caprici de comprar aquell article tan desitjat i que fora del període de rebaixes el seu preu s’escapa de pressupost. Ara és l’ocasió perfecta per invertir, per exemple, en una bossa de mà Coach o Longchamg, marques que formen part de l’univers més luxós, però que també destaquen per la seva qualitat, artesania i estil. Alhora, són bosses de mà versàtils, és a dir, que combinen a la perfecció tant amb un look esportiu com d’oficina. A més, ambdues marques es caracteritzen per ser altament responsables. D’aquí que treballin els seus productes amb materials sostenibles.

Una altra opció és comprar articles de roba que aviat quedaran fora de temporada, com ara, els abrics. De fet, apostar per una peça d’abric és una de les decisions més encertades. Els abrics Anfiny o Duno són propostes ideals, ja que durant la pròxima temporada continuaran sent tendència. Són articles del tot exclusius que tenen especial cura pels detalls i els seus dissenys es caracteritzen per ser moderns i contemporanis.

Finalment, el calçat també és una peça clau. Les sabates de Pons i Quintana aporten un plus de comoditat sense obviar la qualitat artesanal. Una sabata combinable al cent per cent. Ara bé, si s’escull un look per ressaltar, les sabates de lluentons de Lola Cruz és l’aposta més segura.

Notícies relacionades