El millor aparador de l'any passat. (Foto: Cambra de Comerç)
Empresa

La Cambra estrena dos premis en la 25a edició del concurs d'aparadors de Nadal

Es guardonarà la fidelitat i la millor comunicació a xarxes

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis celebra aquest any el 25è aniversari del Concurs d’aparadors de Nadal i per aquesta edició tan especial s’ha decidit concedir dos premis més: a la fidelitat, per aquells participants que fa més anys que hi participen, i un guardó a l’establiment que hagi fet una millor comunicació digital del seu aparador de Nadal en xarxes socials.

Les inscripcions per apuntar-se al concurs ja estan obertes, són gratuïtes i s’hauran de formalitzar abans del 12 de desembre. Els establiments han d’estar decorats des d'aquesta data i fins al 6 de gener. El jurat emetrà el veredicte el dimarts 17 de gener.

"Volem animar a tots els comerços perquè participin en la 25a edició, i per això fem una crida als comerciants i a la seva creativitat, perquè vesteixin amb decoració i ambientació de Nadal els nostres eixos comercials. Una tradició que dinamitza l’activitat comercial des de fa 25 anys", ha posat en relleu el president de la Cambra de Comerç, Josep Maria Mas.

A més dels premis extraordinaris, el concurs continua tenint els habituals, amb el de millor aparador del Principat. A més es donen els guardons a l’originalitat, l’impacte comercial, la qualitat artística, i per l’aparador més sostenible. Finalment es concedeix el premi especial d’Unicef per l’aparador que guanyi el premi temàtic 'Per a cada infant tots els drets' amb l’harmonia cromàtica del color blau.