Les llaminadures que ha presentat Pyrénées Andorra. (Foto: Pyrénées Andorra)
Empresa

Pyrénées presenta les llaminadures saludables 'Mims'

El seu consum recolza el sistema immunitari de nens i adults

Andorra la Vella.- Pyrénées Andorra ha posat a la venda a la secció de parafarmàcia les llaminadures de suport immunològic 'Mims', un complement alimentari en format de caramel tou tipus 'gominola' que conté vitamines, minerals i proteïnes. 'Mims' és un petit 'snack' saludable que no conté ni sucres, ni conservants ni colorants ni cap altra substància perjudicial per a la salut.

El seu consum recolza el sistema immunitari de nens i adults. Entre els beneficis de consumir 'Mims', destaquen l'augment de les defenses, l'ajuda al manteniment d'una bona salut dels ossos i el reforç de les funcions cerebrals per a un benestar complet.

La principal formulació d'aquesta llaminadura saludable conté vitamina C, que ajuda al sistema immunitari protegint el cos de les malalties o infeccions, alhora que facilita l'absorció de ferro i vitamina E. També ajuda a reduir el cansament i la fatiga. Les llaminadures contenen també vitamina D, indispensable per al benestar cardiovascular i la resposta inflamatòria. Ajuda a mantenir unes defenses naturals fortes i millora l'absorció de calci i fòsfor per tenir els ossos i musculació en bon estat, aportant vitalitat.

Així mateix, aquestes originals 'gominoles' incorporen zinc, que contribueix a mantenir les barreres immunitàries en bon estat, ajudant l'organisme a reaccionar davant possibles infeccions.