Un moment de l'assemblea general de l'Empresa Familiar Andorrana (EFA). (Foto: EFA)
Empresa

Armengol: 'Caldrà coordinar bé la feina amb les diferents administracions i institucions per tal que totes treballin en el mateix sentit'

El president de l'EFA manifesta la preocupació per la manca de mà d'obra

Andorra la Vella.- El president de l'Empresa Familiar Andorrana (EFA), Daniel Armengol, ha assegurat que, coincidint amb l'inici del nou calendari polític, l'entitat ha de continuar "vigilant de prop l'evolució de l'economia del país". "Caldrà coordinar bé la feina amb les diferents administracions, institucions i entitats de l'àmbit econòmic i social per tal que totes treballin en el mateix sentit", ha assegurat. Alhora ha recordat que "també caldrà continuar vetllant les negociacions amb la Unió Europea", un dels dossiers cabdals que ocupa i preocupa l'EFA.

En el marc del discurs d'obertura de l'assemblea general de l'entitat, celebrada aquest dijous, Armengol ha destacat que l'EFA també centrarà la feina en accions d'impacte que tinguin retorn social i mediambiental, en les infraestructures i en la fiscalitat. Altres objectius d'aquesta associació, que aplega 68 empreses familiars, passen també per "vetllar" per la reforma de la CASS i tot el relatiu a les relacions laborals "davant l'escenari de manca de mà d'obra en determinats sectors professionals", així com mantenir les bones relacions internacionals amb associacions homòlogues, aportar coneixement al teixit econòmic i empresarial del país, afavorir el relleu generacional per donar pas als joves empresaris familiars i, en general, "treballar perquè l'economia andorrana continuï creixent i creant riquesa".