El cartell de la nova proposta d'UNNIC. (Foto: UNNIC)
Empresa

Tapes i rumba en directe al Show Dinner d'UNNIC

La primera proposta d'aquest nou concepte tindrà lloc aquest divendres a l'espai del Show Dinner entre les 20 i les 00 hores

Andorra la Vella.- UNNIC continua amb la filosofia de proposar al públic esdeveniments de qualitat entre els quals destaca la música en directe. A les portes d'un nou cap de setmana, el centre d'oci integral d'Andorra presenta un nou concepte d'entreteniment, l'anomenat 'Tapatà!', que consisteix en oferir una sessió de música en directe acompanyada d'unes tapes elaborades pels professionals de la restauració del recinte.

D'aquesta manera, la primera proposta d'aquest nou concepte tindrà lloc aquest divendres a l'espai del Show Dinner entre les 20 i les 00 hores. En aquest cas, a més, es tractarà d'una proposta de tapes i rumba, ja que el primer grup convidat és Masamadre, uns artistes ja coneguts a UNNIC tenint en compte que no és la primera vegada que pugen damunt de l'escenari del centre. Així doncs, l'esdeveniment donarà el tret de sortida a un cap de setmana en el qual també destaquen les propostes del Red Bar i del Music Bar, així com la variada oferta de restauració.

Paral·lelament, cal recordar que aquest dijous UNNIC també ofereix una nova proposta d'afterwork d'humor. En aquest cas, es tracta de l'actuació de l'humorista malagueny Tomás García, que aterra al Show Dinner amb el seu treball 'Sin red', un espectacle que per primera vegada acull Andorra després d'una llarga promoció per Espanya.