Dilluns 29 d'abril de 2024
|
21:53 H
La zona del Show Dinner d'Unnic.
La zona del Show Dinner d'Unnic. (Foto: Unnic)
Empresa

Una tarda de tapes a ritme de rumba

Andorra la Vella.- Una de les propostes estrella d'Unnic per al cap de setmana continua sent el 'Tapatà!', un nou concepte que té com a finalitat oferir als clients del centre d'oci d'Andorra una tarda on la rumba dels grups musicals que actuen es combinen amb una gran varietat de tapes. Per aquesta setmana torna un dels artistes que ja ha estat present en altres ocasions i que va ser una de les veus protagonistes durant el dia de la inauguració del recinte. Així, Muchacho aterra al Show Dinner aquest dijous, a partir de les 20 hores, per oferir els seus temes més aclamats i amb la voluntat de fer passar una tarda distesa als assistents.

L'oferta musical es pot veure completada, a un preu de 45 euros, per un menú de tapes que inclou una gran varietat de plats. En aquest sentit, es poden degustar tapes com pernil ibèric de glà; una selecció de formatges; croquetes de pernil; gaspatxo clàssic de tomàquet; truita de patata; broquetes de presa ibèrica, i assortiment de mini postres. També s'inclou, només durant el sopar, barra lliure de cervesa, vi, refrescos i aigua.

Paral·lelament, el Red Bar també ha organitzat una programació amb la música com a protagonista. El mateix dijous, a partir de les 21.30 hores, serà el torn de Sweet Victoria, el divendres, també a la mateixa hora, actuarà Vivi Duet, i el cap de setmana es clourà amb l'actuació de Patricia Mantovani el dissabte a partir de les 22.30 hores.

Notícies relacionades