Una actuació anterior al Red Bar d'Unnic. (Foto: Unnic)
Empresa

Unnic concentra les actuacions del Red Bar entre dijous i diumenge

Des del centre d'oci s'ha decidit prescindir de l'oferta que fins ara també s'oferia els diumenges

Andorra la Vella.- L'activitat i les actuacions musicals al Red Bar d'Unnic no cessen. Des d'aquesta setmana, el centre d'oci integral d'Andorra ha decidit concentrar les sessions dels artistes residents i convidats en tres dies, de dijous a dissabte, i prescindir de l'oferta que fins ara també s'oferia els diumenges.

Així doncs, per a aquest dijous a partir de les 21.30 hores ja hi ha programada l'actuació d'Ak Duet, un grup que repeteix la seva presència a Unnic. L'endemà, a la mateixa hora, serà el torn del Dj Blade, mentre que dissabte tornarà a sonar la música de Ángel de Andrés, també a partir de les 21.30 hores.

Pel que fa a la resta de l'oferta d'oci que ofereix Unnic, i en relació amb el joc, es recorda que es continuaran celebrant tornejos de pòquer cada dimecres i diumenge per un temps indefinit. Es tracta, per tant, d'una de les principals apostes del Gran Casino d'Andorra, que ofereix la possibilitat de participar a jugadors tant experts com novells. Per prendre-hi part, els interessats només han d'inscriure's una hora abans que comenci l'esdeveniment.