Dilluns 29 d'abril de 2024
|
01:15 H
El cartell del concert tribut a The Police que tindrà lloc aquest divendres a Unnic.
El cartell del concert tribut a The Police que tindrà lloc aquest divendres a Unnic. (Foto: Unnic)
Empresa

Nou cicle de concerts tribut amb avantatges pels accionistes d'Unnic

Andorra la Vella.- L'activitat musical a Unnic no cessa. Després de l'èxit que tenen setmana rere setmana els esdeveniments que es preparen des del centre d'oci integral d'Andorra, el recinte presenta un nou cicle de concerts tribut a reconeguts grups del panorama musical que pretén ser un al·licient més per a residents i turistes per tal de gaudir d'una bona jornada al recinte, la qual es complementa, com ja és habitual, amb l'oferta de restauració, el joc i tot un seguit d'actuacions en directe.

El cicle s'estructura en tres concerts que es desenvoluparan a l'espai del Show Dinner entre les 23 hores i la mitjanit. La primera proposta serà un tribut a The Police i tindrà lloc aquest divendres 13 d'octubre. Els assistents, per tant, podran gaudir de temes clàssics del grup com 'Every breath you take','Roxanne' o 'Don't stand so close to me'.

En segon lloc, hi haurà l'actuació de Cacho a Cacho, una formació que oferirà un tribut a Estopa i on es farà un repàs per alguns dels temes més coneguts del mític duet català com són 'Tu calorro', 'Penas con rumba', 'Ojitos rojos' o 'Vino tinto'. En aquest cas, l'actuació tindrà lloc el 27 d'octubre.

La tercera proposta, el 10 de novembre, serà un tribut a El Canto del Loco amb la formació Encanto de Loco. Com en els casos anteriors, els artistes presentaran una proposta centrada en temes clàssics com ara 'Vuelve', 'Besos', 'Insoportable' o 'Peter Pan'.

La festa a la zona del Show Dinner no finalitzarà una vegada s'acabin els concerts, ja que, com cada divendres, l'espai oferirà el servei de discoteca fins a les cinc de la matinada. Una de les novetats és que les actuacions seran gratuïtes per als accionistes d'Unnic i tindran un preu de 22 euros per a la resta del públic. L'entrada, en qualsevol de les dues opcions, tindrà una consumició inclosa.

Notícies relacionades