La nova botiga d'IO:Electro&Home ubicada a l'avinguda Tarragona d'Andorra la Vella. (Foto: Grup Pyrénées)
La nova botiga d'IO:Electro&Home ubicada a l'avinguda Tarragona d'Andorra la Vella. (Foto: Grup Pyrénées)
Empresa

IO:Electro&Home obre una nova botiga a Andorra la Vella

L'espai ocupa 300 metres quadrats i s’hi apleguen marques capdavanteres en imatge i so, telefonia i petit i gran electrodomèstic

Andorra la Vella.- IO:Electro&Home disposa, des d’aquest dijous, d'una segona botiga a l'avinguda Tarragona d'Andorra la Vella. Amb aquest nou establiment, l’empresa andorrana especialitzada en electrònica de consum i llar es posiciona com un dels negocis de referència al país en productes de marques líders en el sector i el millor preu garantit.

La nova botiga d'IO:Electro&Home ocupa 300 metres quadrats on s’hi apleguen marques capdavanteres en imatge i so, telefonia i petit i gran electrodomèstic, com Sony, LG i Samsung, Apple, Oppo, Xiaomi, Smeg, Dyson, Rowenta, Bosch i AEG, entre altres. Tot plegat en un nou espai que també donarà cabuda a una zona dedicada al gaming i al món de l'entreteniment.

Amb aquesta obertura ja són dues les botigues que operen al país sota el segell IO:Electro&Home. La primera en obrir, l’estiu passat, va ser la que hi ha situada a Epizen. Carlos Caamaño, gerent de retail d’IO:Electro&Home, explica que “és un concepte d’establiment que agrada a tots els públics pels productes, pels preus, pel servei, pels espais i sobretot per les zones on es pot experimentar, com per exemple a la zona de gamming que tenim a la botiga d’Epizen”.