Dilluns 29 d'abril de 2024
|
01:08 H
Enric Miranda, director de Kailash, en una sessió de bols tibetans.
Enric Miranda, director de Kailash, en una sessió de bols tibetans. (Foto: Enric Miranda)
Retrat de la coach ontològica Patricia Barrientos.
Retrat de la coach ontològica Patricia Barrientos. (Foto: Patricia Barrientos)
Speaker's Corner

Tècniques de control mental i aprendre a conèixer-se a un mateix en el marc de l'Speakers'Corner

Escaldes-Engordany.- Les xerrades en el marc de l'Speakers'Corner a l'hotel Roc Blanc dels pròxims dies 19 i 26 de juliol seran presentades per Kailash, centre holístic. Així és com el dia 19, Enric Miranda, director de Kailash, farà un taller de meditació tibetana Shiné, i el dia 26 Patricia Barrientos, de l'equip de Kailash, durà a terme un taller de 'coach' ontològic.

Per endinsar-nos una mica en aquestes dues tècniques holístiques, cal dir que la meditació Shiné, és un tipus de meditació pensada per aquelles persones que estiguin aprenent a meditar. De fet són meditacions molt curtes que ajuden a concentrar-se i a tenir una bona disciplina meditativa per deixar de banda, així, les distraccions de la ment. Tal com diu Miranda és una tècnica pel control de la ment a través de petites meditacions que portaran a connectar amb l'equilibri personal.

En la xerrada del dia 26 'Autoconeixement de l'ésser' s'explicarà què és el 'coach ontològic', que tal com diu el seu nom és un acompanyament al coneixement de l'ésser, explica Barrientos. En aquest taller s'introduirà aquesta disciplina que té per objectiu que les persones aprenguin a autogestionar-se, a través de diferents eines i tècniques, per aconseguir els seus objectius, ja siguin personals, laborals, esportius, etc., de manera pràctica.

Com sempre les xerrades tindran lloc a l'hotel Roc Blanc a les 19.30 hores.

Notícies relacionades