Dimarts 30 d'abril de 2024
|
04:08 H
Un dels avions de la companyia Air Nostrum que opera la ruta entre l'aeroport d'Andorra-La Seu d'Urgell i Madrid.
Un dels avions de la companyia Air Nostrum que opera la ruta entre l'aeroport d'Andorra-La Seu d'Urgell i Madrid. (Foto: Arxiu ANA)
Turisme

Vols entre Andorra i Madrid per 49 euros a l'agost

La Seu d'Urgell.- Air Nostrum, l'aerolínia franquiciada d'Ibèria per a vols regionals, llança aquest divendres una promoció per al mes d'agost a la ruta entre Andorra-La Seu i Madrid. D'aquesta manera, segons informen des de la companyia, els bitllets es poden adquirir des de 49 euros per trajecte, per la qual cosa l'anada i tornada es pot comprar per 98 euros.

La promoció estival ja es troba a la venda i estarà disponible fins al pròxim 31 d'agost. El trajecte es du a terme cada divendres i diumenge. L'única condició que tenen aquests preus és que els bitllets s'han de comprar amb una anticipació de set dies a la data de la sortida del vol.

Durant la temporada d'estiu els horaris de la ruta entre Andorra-La Seu i Madrid es retarden per a aprofitar millor el cap de setmana al Principat. Així, aquest agost la ruta s'enlaira de l'aeroport d'Adolfo Suárez-Barajas els divendres i els diumenges a les 18.20 hores, arribant a l'aeroport pirinenc a les 20 hores. El retorn des d'Andorra és a les 20.30 hores i l'arribada estimada a Madrid està prevista a les 22.10 hores. Els bitllets es poden adquirir en www.iberia.com i en agències de viatges.

Notícies relacionades