Dilluns 29 d'abril de 2024
|
18:01 H
Una de les activitat de Naturland.
Una de les activitat de Naturland. (Foto: Naturland)
Una de les activitats de Naturland.
Una de les activitats de Naturland. (Foto: Naturland)
Turisme

Naturland factura un 5% més que el 2022

Sant Julià de Lòria.- Naturland manté la tendència positiva de passades temporades i ha facturat aquest estiu un 5% més que el de l'any passat. Pel que fa als visitants de la temporada estival, la xifra es manté en relació a la temporada passada, en uns 50.000. Segons el director de Naturland, Xabier Ajona, "enguany ha estat un bon estiu, on els resultats, sobretot del mes d’agost, concentrant els dies més forts entre el 14 i el 24, ens han permès tancar amb un balanç positiu, sobretot perquè hem aconseguit augmentar en prop d’un 7% la despesa mitjana del nostre visitant".

Les diferents activitats al capvespre han tornat a tenir bona acollida, i destaca el Tobotronc, que a més aquest estiu s’ha animat alguns dies amb sessions de DJ, un atractiu afegit que ha agradat molt als visitants, tal co indiquen des de Naturland. Una de les activitats complementàries més ben rebudes han estat les excursions a cavall a la cota 2.000. Però sobretot, l’èxit de vendes d’aquest estiu, ha tornat a ser l’entrada Aventura, un passi que permet fer activitats variades durant tot el dia, així com el tiquet d’Aventura Plus, que ofereix a més, la possibilitat de gaudir de les novetats d’aquest any, l'N’boscat i Forestline.

Amb relació a les activitats de la Cota 2.000, el Naturland Bike Center ha continuat oferint els seus itineraris i serveis i enguany ha afegit un nou al·licient, la ruta Greenland, que enllaça les dos cotes.

Pel que fa a la gastronomia, Naturland ha continuat oferint una oferta variada i que ha tingut com a referent l’establiment del restaurant el Foc.

Properes cites
Les properes setmanes Naturland serà l’escenari de diverses proves esportives. La primera, serà el 30 de setembre, amb l’Open Andorra BTT Infantil, Campionat d’Andorra infantil, organitzat per l’Sprint Club.

El 8 d’octubre, el centre acollirà la pujada 'roller' d’esquí, organitzada pel Nòrdic esquí club la Rabassa-Naturland.

Calendari
Fins el 15 octubre hi haurà activitats a cota 2.000 (amb el bike center, les excursions a cavall, les rutes amb buggy i N’boscat), a partir d’aquesta data es començarà a preparar la temporada d’hivern. La cota 1.600 continuarà oberta els caps de setmana amb l’oferta habitual d’activitats, a més del 12 i 13 d’octubre, coincidint amb el pont festiu a Espanya, i fins a la temporada d’hivern, quan es reprendrà l’activitat a l’estació d’esquí nòrdic Naturland-La Rabassa.

Notícies relacionades