Dissabte 27 d'abril de 2024
|
13:59 H
Els representants de l'EFA amb la ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol.
Els representants de l'EFA amb la ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol. (Foto: EFA)
Els representants de l'EFA durant la trobada amb el cap de Govern, Xavier Espot.
Els representants de l'EFA durant la trobada amb el cap de Govern, Xavier Espot. (Foto: EFA)
Empresa

L'EFA aposta per col·laboracions publicoprivades en temes d'interès comú pels propers quatre anys

Andorra la Vella.- L'Empresa Familiar Andorrana (EFA) ha reprès aquesta setmana els contactes amb el cap de Govern, Xavier Espot, i la ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol. En el decurs de les dues reunions mantingudes de manera paral·lela, s'ha tractat essencialment com encaminar les col·laboracions publicoprivades en l'escenari dels propers 4 anys en referència a temes d'interès comú.

El primer, segons exposa l'EFA en un comunicat, són els termes de la negociació amb la Unió Europea per conèixer amb detall la naturalesa de l'acord. El segon punt seria la possibilitat de col·laborar i concertar polítiques d'interès general relatives a propostes que l'Empresa Familiar Andorrana podria suggerir en matèria d'habitatge, d'energia, d'infraestructures i de noves rutes de l'aeroport de la Seu i noves freqüències a Madrid.

En el decurs de les reunions, a més, es va presentar el Fòrum de l'EFA, en el qual es preveu analitzar les inversions d'impacte, també denominades empreses amb propòsit, des del punt de vista acadèmic amb professors de la Toulouse Business School i amb empresaris familiars rellevants, que explicaran el seu testimoni de com es pot compatibilitzar l'objectiu en el qual treballa l'empresa amb un objectiu més de caràcter humanístic o mediambiental.

Notícies relacionades