Dimarts 14 de maig de 2024
|
16:39 H
Salvador Vaamonde Lorenzo
Salvador Vaamonde Lorenzo (Foto: SVL)
Speaker's Corner

La resposta està a l'ànima

Escaldes-Engordany.- Una de les grans preguntes que sempre s'ha fet l'ésser humà és que hi ha més enllà de la mort.Amb els anys vas buscant resposta i quan busques acabes trobant allò que necessites. Apareixen llibres, pel·lícules o simplement una casual xerrada amb alguna persona que comparteix les teves inquietuds i en dona alguna clau d'allò que el nostre inconscient creu que és.

Vas veient que una gran part de la població creu que som quelcom més que un cos físic i que possiblement som una consciència infinita que va completant cicles, d'aquí surt la idea de la reencarnació.

Com a Terapeuta Holístic busques sempre millorar els resultats de les teves tècniques tant en l'àmbit físic, mental o espiritual, treballant diferents tècniques.Fins que un dia apareix a la teva vida el fet de poder formar-te en especialista en teràpia de vides passades i incorporar aquesta tècnica al repertori de les teves eines.

Però que és realment aquesta tècnica.

A partir que som una consciència que busca l'evolució per recordar la seva procedència aquesta consciència necessita una ànima que és el vehicle que necessita per començar a experimentar, així mateix aquesta ànima necessita un vehicle que és el cos físic per manifestar els diferents plans d'existència i començar al llarg camí de tornada a la Font original.

A partir d'aquí aquest cos comença a experimentar diferents situacions i vivències que poden ser agradables o traumàtiques i aquestes experiències queden gravades en l'ànima com si es tractés d'un disc dur d'un ordinador al qual poden accedir quan necessitem desbloquejar alguna situació concreta de la nostra vida actual.

En aquestes experiències traumàtiques del passat o de vides anteriors. El que ha passat és que part de la consciència de la persona pot quedar atrapada en un instant o fet traumàtic d'un altre temps i espai. Aquesta manera, els símptomes mostren l'experiència traumàtica exclosa de la consciència.

L'ésser humà té la capacitat de recordar i connectar amb esdeveniments del seu passat que aparentment havia oblidat i també amb vides anteriors.

El treball amb la Terapia Regressiva es basa en l'alliberació de les ferides profundes que quedem gravades a aquesta consciència i que fa que es manifestin en el pla físic com a problemes econòmics, de parella, laborals, relacions social i un llarg etc. Hem de comprendre que ànima té una sola vida que transcorre alternativament entre dos plans: uns moments en el pla físic, altres en espiritual.

En morir, ànima es reencarna en un altre cos i aquest manifestarà les emocions i traumes no resolts en les existències anteriors.

El treball de les experiències del passat i de les vides anteriors aconsegueix connectant amb experiència responsable dels símptomes per tornar-la a reviure, comprendre el patró que hi ha darrere el símptoma i veure les emocions que han quedat atrapades i així alliberar les emocions, pensaments i sensacions físiques bloquejats. Així es produeix el desbloqueig tan necessari per al nostre dia a dia.

La regressió és el nom que es dona al procés de reviure l'experiència traumàtica original.

Per assolir-ho, el pacient treballa en un estat de consciència expandida, la qual ens ajuda a connectar amb la nostra ànima. Cal recordar que la persona no viatja enlloc. Ben al contrari, ja està allí. En realitat està atrapada en l'experiència del passat tot el temps sense ni tan sols saber-ho. Tot ha estat sempre aquí en el present.

En aquest procés el pacient es pot adonar de la seva responsabilitat en el que li està succeint, sortir del victimisme i prendre consciència del propòsit de l'experiència actual.

Aquesta teràpia té una infinitat de possibilitats i es pot aplicar per al tractament de bàsicament gran part dels trastorns psicològics o psicosomàtics: ansietat, pors, fòbies, angoixa, culpa, ràbia, conflicte en les relacions (rebuig, dependència, submissió, dominació, aïllament, absència de relació, bloquejos sexuals...), trastorns d'alimentació, trastorns del comportament i com a complement en el tractament de malalties físiques.

És una experiència que permet tenir un coneixement profund d'un mateix. És una tècnica de desbloqueig i una experiència espiritual i camí de creixement personal, que ens ajuda a comprendre el procés de la mort i veure així que som una consciència immortal en constant aprenentatge que només busca recordar qui és.

*Master en Psiconeuroacupuntura. Especialista en Hipnosis Clínica. Terapeuta Vides Passades. Biocodificador

 

Notícies relacionades