Dijous 09 de maig de 2024
|
10:57 H
La CEO i cofundadora d'Aumentium, Jessica Rivera.
La CEO i cofundadora d'Aumentium, Jessica Rivera. (Foto: Aumentium)
Speaker's Corner

Teixir relacions al voltant de l'emprenedoria

Andorra la Vella.- "Compartir històries, desafiaments, com gestionar etapes dins la història d'emprenedoria..." amb aquesta voluntat neix l'espai El teler daurat, una iniciativa d'Aumentium en el marc de l'Speakers'Corner i que té per objectiu abordar històries personals i professionals al voltant de l'emprenedoria, cada mes a l'hotel Roc Blanc. Tal com explica la CEO i cofundadora d'Aumentium, Jessica Rivera, es tracta de "teixir relacions, connexions, històries" entre els ponents i els assistents, de tal manera que hi hagi un intercanvi. "Per això li hem posat el nom de teler, per teixir, per unir", concreta.

La voluntat és que els assistents "tinguin veu" i que no siguin xerrades estàndards, sinó que hi hagi un intercanvi i que el públic també pugui fer preguntes als ponents. "Parlarem de temes de negoci, però no exclusivament", afegeix, i posa en relleu que també es vol donar un paper important al "desenvolupament personal i emocional". En aquest sentit, Rivera incideix en el fet que la vida professional i la personal estan entrelligades i per exemple si es creix professionalment això té un impacte en la vida personal. "Les línies es desdibuixen" i, per tant, aquestes qüestions també formaran part d'aquest nou espai pensat per als emprenedors.

La primera de les xerrades serà la de Beatriz Flamini, una emprenedora dins l'esport extrem que posarà sobre la taula "la força mental, la perseverança davant situacions extremes" i com es gestionen per aconseguir els objectius fixats. En aquest sentit, es tractarà la temàtica de la força mental per afrontar reptes i com gestionar la part emocional.

A partir de la xerrada de Flamini, aquest dimarts 24 a les 19.30 hores, la cita es repetirà cada mes amb noves experiències d'emprenedors.

Notícies relacionades