Dissabte 27 de juliol de 2024
|
12:06 H
El cofundador de 'YouTalk TV' Fran Monaj durant la vuitena edició del Teler Daurat a l'hotel Roc Blanc.
El cofundador de 'YouTalk TV' Fran Monaj durant la vuitena edició del Teler Daurat a l'hotel Roc Blanc. (Foto: E. M.)
Speaker's Corner

'YouTalk TV': la iniciativa empresarial digital que arrasa entre la comunitat hispana

El baix nivell d'anglès adquirit durant la seva formació acadèmica va portar a Fran Monaj i el seu germà a crear 'YouTalk TV', un canal present des de fa 14 anys a la plataforma YouTube que ensenya la bona pronunciació de la llengua anglosaxona als hispanoparlants.

Escaldes-Engordany.- El baix nivell d'anglès adquirit durant la seva formació acadèmica va portar a Fran Monaj i el seu germà a crear 'YouTalk TV', un canal present des de fa 14 anys a la plataforma YouTube que ensenya la bona pronunciació de la llengua anglosaxona als hispanoparlants. Una iniciativa que abans de digitalitzar-se, estava plantejada en format presencial i que, a poc a poc, ha pogut emmarcar-se en la nova era de les empreses 'on-line', fet que els ha portat als més d'un milió d'abonats. Aquest ha estat el fil conductor de l'entrevista de la vuitena edició del Teler Daurat a l'hotel Roc Blanc liderada per la CEO i cofundadora d'Aumentium, Jessica Rivera.

Així doncs, Monaj ha pogut compartir la seva experiència, incidint en els diversos factors que intervenen en aquest "pas de gegant" que dona un empresari com les dificultats, les primeres pèrdues monetàries o la manca inicial de clients. No obstant això, també hi ha una part positiva. En obrir-se al món de les xarxes socials, provoca un augment de la visibilitat i internacionalitat. "Actualment, els nostres usuaris són principalment d'Espanya o Llatinoamèrica, però hi ha molta gent dels Estats Units o Canadà que estan entrant dins del projecte 'YouTalk TV'" ha afirmat el cofundador.

Per aquest motiu, durant la xerrada s'ha pogut donar a conèixer ambdues possibilitats de l'emprenedoria digital amb una empresa fora dels estàndard tradicionals, com podria ser una 'e-commerce'.

Notícies relacionades