Dissabte 11 de maig de 2024
|
23:51 H
La ponent de la xerrada, Elisabeth Montcusí.
La ponent de la xerrada, Elisabeth Montcusí. (Foto: )
Speaker's Corner

La importància de respirar correctament perquè el cos sani per ell mateix

Escaldes-Engordany.- La importància de mantenir un patró respiratori correcte perquè el cos s'autosani. Aquesta serà la qüestió que abordarà l'entrenadora i experta en salut Elisabeth Montcusí aquest dilluns en el marc de la xerrada 'Activa el teu nucli diví i centre de poder' amb l'objectiu que els assistents, especialment les dones, esdevinguin responsables i conscients de les potencialitats del "nucli de poder del nostre cos", el transvers de l'abdomen, el diafragma i el perineu per evitar bloquejos i començar a "brillar".

En aquest sentit, posarà en relleu els beneficis d'una bona respiració per evitar certes patologies, com per exemple el dolor lumbar, la millora de la circulació sanguínia o la flora intestinal, entre altres. "Les persones som una unitat i, tenint en compte els temps que vivim és important pujar la vibració del nostre cos i connectar per guanyar força en l'àmbit intern i empoderar-lo perquè pugui sanar per ell mateix", exposa.

Montcusí centrarà la seva ponència entorn de les dones, les quals considera que cada dia "estan més rígides i amb els malucs més masculinitzant", un fet que afirma que va en detriment del creixement personal i disminueix, sobre manera, l'adaptabilitat i flexibilitat del nostre cos. "Per sanar hem de connectar amb el nostre ser, escoltar-nos, perquè la gent no està present en el seu nucli de poder i els mostraré com si activem el centre de poder i el nucli diví podem connectar amb la nostra essència", comenta.

La xerrada de Montcusí s'emmarca en una jornada del cicle de conferències Speakers'Corner de l'Hotel Roc Blanc d'Escaldes-Engordany i tindrà lloc dilluns vinent a les 19.30 hores. L'entrada és gratuïta.

Notícies relacionades