Dissabte 27 d'abril de 2024
|
20:37 H
Visitants de la fira gaudint l'experiència de realitat virtual a l'estand d'Andorra Telecom.
Visitants de la fira gaudint l'experiència de realitat virtual a l'estand d'Andorra Telecom. (Foto: Melània Vinyals)
Visitants de la fira gaudint de l'experiència de realitat virtual a l'estand d'Andorra Telecom.
Visitants de la fira gaudint de l'experiència de realitat virtual a l'estand d'Andorra Telecom. (Foto: Melània Vinyals)
L'estand de FEDA ofereix múltiples propostes i activitats per fer del nostre entorn un espai més sostenible.
L'estand de FEDA ofereix múltiples propostes i activitats per fer del nostre entorn un espai més sostenible. (Foto: Melània Vinyals)
'L'arbre dels propòsits', una de les activitats ofertes per FEDA, que recollirà les idees i els desitjos dels usuaris per reduir la contaminació i potenciar la preservació del medi ambient.
'L'arbre dels propòsits', una de les activitats ofertes per FEDA, que recollirà les idees i els desitjos dels usuaris per reduir la contaminació i potenciar la preservació del medi ambient. (Foto: Melània Vinyals)
A l'estand de City Xerpa s'ofereix una galeta i un cafè gratuït per tot aquell qui tingui l'app de l'empresa descarregada.
 
A l'estand de City Xerpa s'ofereix una galeta i un cafè gratuït per tot aquell qui tingui l'app de l'empresa descarregada.   (Foto: Melània Vinyals)
L'estand de CityXerpa ofereix un mini golf en què els punts seran intercambiables per descomptes.
L'estand de CityXerpa ofereix un mini golf en què els punts seran intercambiables per descomptes. (Foto: Melània Vinyals)
Myandbank proposa un Trivial de cultura financera, on els jugadors podran optar a premis tot demostrant els seus coneixements econòmics.
Myandbank proposa un Trivial de cultura financera, on els jugadors podran optar a premis tot demostrant els seus coneixements econòmics. (Foto: Melània Vinyals)
Se sortejarà un iPhone 14 cada dia de la fira per tots els clients de Myandbank que omplin la corresponent butlleta.
Se sortejarà un iPhone 14 cada dia de la fira per tots els clients de Myandbank que omplin la corresponent butlleta. (Foto: Melània Vinyals)
L'estand d'IQOS d'enguany es focalitza en la preservació del medi ambient, destinant part dels ingressos en un projecte de revegetació de Grandvalira, per tal de protegir-ne els sòls de l'erosió i potenciar-ne la biodiversitat.
 
L'estand d'IQOS d'enguany es focalitza en la preservació del medi ambient, destinant part dels ingressos en un projecte de revegetació de Grandvalira, per tal de protegir-ne els sòls de l'erosió i potenciar-ne la biodiversitat.   (Foto: Melània Vinyals)
Empresa

Realitat virtual, ODS o accions responsables a la Fira d'Andorra la Vella

Andorra la Vella.- La 44a edició de la Fira d'Andorra la Vella està plena de curiositats. D'entre els més de 150 estands que ompliran la fira aquest cap de setmana, cal destacar les ja conegudes experiències de realitat virtual d'Andorra Telecom, que aquest any ofereix una experiència immersiva i multiusuari, com ens explica Inés Martí, responsable de Premsa i Patrocinis d'Andorra Telecom. "Els jugadors gaudiran d'una aventura compartida, on veuran el mateix i podran interactuar entre ells". Afirma que és una experiència "molt divertida i positiva", on hi podrà participar qualsevol persona major de set anys. "Moltes vegades la tecnologia ens aïlla una mica, però en aquest cas és a l'inrevés; es tracta d'un moment compartit amb els altres usuaris, i això és potser el més innovador de l'experiència que presentem avui".

Al seu torn, FEDA, com ja és habitual, mostra una activitat molt complerta per conscienciar la societat sobre la importància de preservar el medi ambient; l'estand és fàcilment localitzable, ja que simula un bosc frondós al que els visitants podran accedir per un caminet de pedres blanques. El que es proposa és una experiència dividida en tres parts: a l'inici del recorregut trobem un photocall "on tothom qui vulgui es podrà fer una foto i etiquetar-nos després a les xarxes", un memory dels 17 ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) de les Nacions Unides, que els usuaris hauran de resoldre i "el plat fort" de l'experiència es viurà dins d'un cub situat al centre de l'estand, on s'hi amaga l'Ivy, un personatge fantàstic "que ens ajudarà a resoldre un enigma per poder obrir un llibre i extreure'n una fulla d'eucaliptus". L'objectiu principal de l'activitat és que els participants escriguin en aquesta fulla les seves idees per convertir el planeta en un lloc més sostenible, desitjos que es recolliran a 'l'arbre dels propòsits', que es troba a l'entrada de l'estand. Un cop finalitzada l'aventura, es premiarà als participants amb una llibreta molt peculiar, ja que "La caràtula està feta amb llavors, de manera que tan bon punt n'haguem acabat els fulls, podrem plantar la tapa d'on germinarà una petúnia".

El director comercial de CityXerpa, Daniel Juera, informa que al seu estand es podrà gaudir d'un minigolf i una cistella de bàsquet on, a banda de posar a prova les habilitats de cadascú en aquests esports "es premiaran els punts amb descomptes"; també es podrà participar en una experiència virtual on s'haurà de descobrir l'amagatall del yeti, i una petita cafeteria convidarà a un cafè i una galeta tothom qui tingui l'app de CityXerpa descarregada.

Andbank sorprèn amb el Trivial Myandbank, on els jugadors hauran de demostrar els seus coneixements financers; "es poden guanyar bastants premis, des d'una cantimplora fins a uns AirPods. I pels clients de Myandbank rifem un iPhone 14 cada dia de la fira; és tan senzill com omplir una butlleta i esperar al sorteig de la tarda", així ho explica Meritxell Roca, responsable de màrqueting de l'entitat, animant tothom a participar d'aquest reguitzell de jocs i premis.  

Philip Morris és present al certamen amb un estand temàtic d’IQOS, el conegut dispositiu que escalfa el tabac en comptes de cremar-lo. Ho fa seguint l’aposta de la fira per la sostenibilitat, o el que és el mateix, amb un espai compromès amb el medi ambient i la preservació de l’entorn natural. En aquest sentit, IQOS explica que farà una aportació econòmica per un projecte de revegetació a Grandvalira a partir de les visites que rebi al seu estand. L’objectiu passa per recolzar un programa específic de protecció de l’entorn amb llavors autòctones recollides als Planells de Mereig de Canillo. IQOS destinarà amb aquesta finalitat 5 euros per cada persona que passi per l’estand i completi una enquesta. L’acció permetrà protegir els sols de Grandvalira contra l’erosió, la reconstrucció de l’ecosistema i la restauració de la biodiversitat.


Notícies relacionades