Dissabte 27 d'abril de 2024
|
16:22 H
Visitants aprofitant la darrera tarda de la Fira d'Andorra la Vella d'enguany.
Visitants aprofitant la darrera tarda de la Fira d'Andorra la Vella d'enguany. (Foto: Melània Vinyals)
L'estand d'IQOS Andorra.
L'estand d'IQOS Andorra. (Foto: Melània Vinyals)
Visitants aprofitant la darrera tarda de la Fira d'Andorra la Vella d'enguany.
Visitants aprofitant la darrera tarda de la Fira d'Andorra la Vella d'enguany. (Foto: Melània Vinyals)
El cònsol menor d'Andorra la Vella, Miquel Canturri, fent balanç de la 44a edició de la Fira d'Andorra la Vella.
El cònsol menor d'Andorra la Vella, Miquel Canturri, fent balanç de la 44a edició de la Fira d'Andorra la Vella. (Foto: Melània Vinyals)
Empresa

La Fira d'Andorra la Vella tanca amb l'afluència habitual i amb la vista posada en com créixer

Andorra la Vella.- La 44a edició de la Fira d'Andorra la Vella ha tancat aquest diumenge portes amb una xifra de visitants que oscil·la, com anys anteriors, entre els 70.000 o els 75.000 visitants, tal com ha destacat el cònsol menor, Miquel Canturri. La cita es clou amb la vista posada en la 45a edició i, en aquest sentit, Canturri ha destacat sobre la ubicació que "el proper any vinent veig que serà aquí, el pronòstic és aquest", ja que "no hi haurà temps" de tenir enllestit un edifici multifuncional. El que sí que agradaria al comú és plantejar un creixement "d'alguna manera" perquè el cònsol menor ha assenyalat que "no és bo" que quedi gent fora.

En aquest sentit, Canturri ha manifestat que l'espai actual "dona pel que dona" però es considera que caldria pensar en el creixement perquè seria interessant que aquells que vulguin participar ho puguin fer, ha reivindicat.

I és que Canturri ha defensat que la fira és una cita que any rere any és un èxit i que és visitada no només per residents sinó també per gent que ve de fora i que queda "sorpresa gratament".

El cònsol menor ha valorat que més enllà dels visitants (que aquest any no s'han comptabilitzat amb comptadors com l'any passat) també hi ha hagut tancament d'operacions. En aquest sentit, ha manifestat que des de l'AIVA se'ls ha comentat que han tingut "força consultes i vendes". També ha destacat que Grandvalira ha venut un 15% més de forfets. I més enllà d'aquest vessant purament econòmic, el cònsol menor ha reivindicat la fira de les associacions, que suposa "un aparador" per fer socis i també per trobar-se amb els que ja ho són. "Estan molt contentes i agraïdes d'haver estat a la fira", ha dit sobre les entitats i ha conclòs també que en el vessant lúdic uns 1.500 infants han passat pels inflables.

Notícies relacionades