Divendres 03 de maig de 2024
|
03:13 H
L'estand de Grandvalira Resorts a la Fira d'Andorra la Vella.
L'estand de Grandvalira Resorts a la Fira d'Andorra la Vella. (Foto: Grandvalira Resorts)
Turisme

Grandvalira Resorts ven un 18% més de forfets a la Fira d'Andorra la Vella

Andorra la Vella.- Centenars de persones s’han acostat aquest cap de setmana a l’estand de Grandvalira Resorts a la Fira d’Andorra la Vella. Novament, aquest esdeveniment ha posat en relleu les ganes d’hivern dels amants de l’esquí, mentre les estacions d’Andorra ja apunten a la recta final abans de l’obertura de les instal·lacions, prevista per l’1 de desembre a tots els dominis, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin. Les perspectives quant a reserves són molt positives i estan lleugerament per sobre respecte aquestes alçades de l’any passat. Així mateix, les vendes dels forfets de temporada a l’estand de les estacions s’han incrementat un 18% respecte a l’any passat, principalment de clients residents al país, que han aprofitat la seva visita a aquest esdeveniment de la capital.

Els assistents a la fira han pogut adquirir els passis de temporada de Grandvalira Resorts, que per segon any compta amb tres modalitats diferents: l’Andorra Pass, el forfet únic de país que inclou l’accés il·limitat a les tres estacions del Principat: Grandvalira, Pal Arinsal i Ordino Arcalís; el Nord Pass, que dona accés a Pal Arinsal i a Ordino Arcalís, i inclou dos dies d’esquí a Grandvalira en el cas del forfet per a residents, i el Mountain Pass, que permet la pràctica dels esports de neu alternatius a l’esquí alpí a les estacions andorranes.

Tant l’Andorra Pass com el Nord Pass compten amb preus reduïts que premien la compra anticipada. D’aquesta manera, els residents a Andorra poden beneficiar-se del període promocional Early Booking fins al 30 de novembre, i els no residents disposen del període 'Promo', que estarà vigent fins al 10 de desembre. Els clients fidels que renovin el seu passi de la temporada anterior, gaudiran a més d’un 5% de descompte addicional.

La compra dels forfets de temporada aporta també altres beneficis, com la possibilitat d’esquiar a estacions internacionals de renom.

Forfet extraescolar

D’altra banda, l’estand de Grandvalira Resorts també ha acollit la venda del forfet de temporada d’esquí extraescolar, que es va posar a la venda aquest mateix divendres coincidint amb l’inici de la fira. Així, els escolars, els universitaris i els acompanyants han pogut comprar les tres modalitats de forfet extraescolar, que per primera vegada es gestiona directament des de Grandvalira Resorts, la qual cosa ha permès a les famílies adquirir tots els passis de la casa en una sola compra. En aquest sentit, cal destacar que aquells que adquireixen el forfet extraescolar han de renovar el seu suport físic.

Els que encara no hagin adquirit els forfets de temporada a l’estand de la Fira d’Andorra la Vella ho poden continuar fent a l’estand de Grandvalira Resorts situat a illa Carlemany, i properament també ho podran fer a les taquilles que s’aniran habilitant als accessos de les estacions, així com als canals digitals de Grandvalira, Pal Arinsal i Ordino Arcalís.

Gran participació del públic familiar

Com és habitual, les activitats exteriors que han proposat les estacions també han estat molt ben rebudes pel públic familiar. Per una banda, Pal Arinsal ha instal·lat uns inflables per als més petits, mentre que Grandvalira ha ofert durant tot el cap de setmana la prova d’iniciació gratuïta a l’'snowboard' amb el mètode Burton Riglet, una forma d’aprenentatge de l''snowboard' per als més petits –dels tres als deu anys- amb nous productes i zones adaptades de l'escola d'esquí i 'snowboard' de Grandvalira.

Notícies relacionades