Dissabte 27 d'abril de 2024
|
09:31 H
La conferència anirà a càrrec de Sheila Toledo, analista de Fons Externs de Creand Crèdit Andorrà.
La conferència anirà a càrrec de Sheila Toledo, analista de Fons Externs de Creand Crèdit Andorrà. (Foto: Creand Crèdit Andorrà)
Sector financer

Creand Crèdit Andorrà presenta el segon cicle d’educació financera amb una conferència sobre els fons d’inversió

Andorra la Vella.- Creand Crèdit Andorrà obre el segon cicle d'educació financera amb la conferència en línia 'Tot el que necessites saber sobre els fons d'inversió', a càrrec de Sheila Toledo, analista de Fons Externs de Creand Crèdit Andorrà. La conferència serà el dijous 9 de novembre, a les 19 hores.

El col·loqui, pensat en format dinàmic, estarà moderat per Robert Sanz, gestor de Carteres Flexibles i Renda Variable. Toledo explicarà les diferents tipologies de fons d'inversió, amb més o menys risc, i exposarà quins criteris cal tenir a l'hora de seleccionar-ne uns o altres segons el perfil de cada persona. També n'analitzarà els avantatges i els riscos, i la diferència amb els ETF.

El cicle d'educació financera, que es va inaugurar al setembre de l'any passat, vol aproximar els principals conceptes financers al públic en general, amb l'objectiu d'acompanyar a clients i usuaris en la presa de decisions de productes i serveis bancaris i d'inversió.

"A Creand veiem l'educació financera com un valor afegit, perquè pensem que és important difondre coneixements financers. La informació és clau per prendre decisions, sobretot en moments on els mercats viuen canvis permanents", ha explicat Jordi Playà, director de l'àrea de Banca Privada de Creand Crèdit Andorrà.

En la primera edició, experts de l'àrea d'Inversions de Creand van parlar en tres conferències sobre els conceptes bàsics per invertir amb èxit, les claus per invertir en borsa i com obtenir beneficis invertint en renda fixa.

Les inscripcions a la conferència 'Tot el que necessites saber sobre els fons d'inversió' es poden fer a través de l'enllaç https://bit.ly/46U4Mou, que també es pot trobar a les xarxes socials de Creand.

Notícies relacionades