Dilluns 29 d'abril de 2024
|
01:32 H
Les transaccions immobiliàries s'incrementen al tercer trimestre.
Les transaccions immobiliàries s'incrementen al tercer trimestre. (Foto: Arxiu ANA)
Indicadors

Les transaccions immobiliàries s'incrementen un 13,9% al tercer trimestre

Andorra la Vella.- Al llarg del tercer trimestre d'aquest 2023 s'ha constatat un increment del 13,9% en el nombre de transaccions immobiliàries respecte del tercer trimestre de l'any anterior, tot i haver-hi una disminució del 5,4% en relació amb l'acumulat en els darrers dotze mesos. A més, pel que fa al preu mitjà per metre quadrat dels pisos, s'ha incrementat el 20,4% respecte al tercer trimestre de l'any anterior.

Pel que fa al nombre de béns immobles transmesos, segons publica aquest dijous el departament d'Estadística, s'han incrementat un 40,6% respecte del tercer trimestre de l'any 2022, on tots els béns immobles transmesos han experimentat un increment respecte al trimestre de l'any anterior. No obstant això, la variació anual de l'acumulat dels darrers dotze mesos mostra un decrement del 5%.

Respecte al valor dels béns immobles transmesos, durant el tercer trimestre de l'any s'ha incrementat un 30,6% respecte al tercer trimestre de l'any anterior i l'acumulat en els darrers dotze mesos mostra un augment del 3,8%.

En referència a la superfície transmesa, expressada en metres quadrats, ha disminuït el 68,2% respecte al tercer trimestre de l'any anterior i l'acumulat dels darrers dotze mesos mostra un decrement del 37,8%.

Notícies relacionades