Dilluns 29 d'abril de 2024
|
20:05 H
Carmen Cid és una especialista en naturopatia i en Grabovoi.
Carmen Cid és una especialista en naturopatia i en Grabovoi. (Foto: Carmen Cid)
Assistents en un taller de Carmen Cid.
Assistents en un taller de Carmen Cid. (Foto: Carmen Cid)
Speaker's Corner

L’alliberació de la disharmonia a través de les seqüències numèriques i tecnologies

Andorra la Vella.- "Les seqüències numèriques són una eina per modificar la realitat quan hi ha una disharmonia, el que realment fan és modificar la informació i creences que estan instal·lades en el nostre subconscient, i en alliberar-se d'aquestes creences, es poden 'materialitzar' les situacions més harmonioses. Tot a través de la concentració mental", aquesta seria la definició de Carmen Cid de les seqüències numèriques i les tecnologies i la metodologia d'aquestes.

Cid és una especialista en naturopatia i en Grabovoi. El pròxim 11 de gener a les 19.30 hores a l'hotel Roc Blanc impartirà una xerrada sobre les 'Ensenyances del Dr. Grabovoi', com a introducció dels conceptes principals de les seqüències numèriques i tecnologies i per a resoldre tota mena de preguntes. Dos dies més tard, el 13 de gener, a partir de les 10, i fins a les 19.30 hores, durà a terme el seminari de les 'Ensenyances del Dr. Grabovoi' com a aprofundiment dels conceptes amb una part teòrica i una altra més pràctica, en la que es treballaran les diferents tècniques de concentració i l'adaptarà a cada una de les càustiques de cada persona.

La pregunta de tot això: Qui és el doctor Grabovoi? "És un matemàtic rus, clarivident, qui va desenvolupar aquesta eina per pronosticar a través de la clarividència catàstrofes globals i modificar-les abans que succeeixin. Es va adonar que també servia per modificar les nostres vides per trobar l'harmonia", explica Carmen Cid que ha tingut el plaer d'estudiar amb ell.

A partir d'aquí, Cid ha volgut apropar les 'Ensenyances del Dr. Grabovoi' arreu del món que, resumidament, consisteix en una tècnica que "es realitza a través de la concentració mental. Aquí és on radica una mica la 'dificultat', perquè es necessita un entrenament per a fer-les, que consisteix a través de la visualització i enfocament en allò d'una determinada manera".

Notícies relacionades