Dissabte 27 d'abril de 2024
|
21:39 H
Pere Hors, CEO d'Enstad SL.
Pere Hors, CEO d'Enstad SL. (Foto: Enstand SL)
Innovació

Impulsen la creació d'un laboratori d'investigació, desenvolupament i recerca

Andorra la Vella.- Enstand SL ha anunciat aquest dimarts l'obertura de la seva seu social en un 'coworking' d'Andorra la Vella, on desenvoluparan totes les tasques d'administració, comercial i distribució. A més, l'empresa andorrana ha confirmat la instal·lació, per als pròxims mesos, d'un laboratori d'investigació, desenvolupament i recerca (I+D+R) d'acord amb la legislació andorrana i europea. Actualment, assegura mantenir col·laboracions amb laboratoris holandesos i alemanys, i amb universitats espanyoles amb les quals treballa pel desenvolupament de fórmules.

L'empresa andorrana es va crear l'any 2020 amb l'objectiu d'investigar, desenvolupar i formular els principis actius del cànem com a valor afegir en la producció sostenible dins de l'àmbit cosmètic, farmacèutic i parafarmàcia.

La societat és propietària de la marca 'Hextract Lab' amb la que desenvolupa nous productes clínics i hospitalaris a partir dels principis actius derivats del cànem, i pretén liderar el mercat a través de la innovació, la ciència i la investigació. Amb tot, Enstand SL sostè que compta amb autorització per a executar l'activitat, sense més límits que els fixats pels països on opera i per la legislació europea en vigor.

Sobre Enstand SL

Els socis d'Enstand SL són Pere Hors, CEO, i Àlex Cantarero. Per una banda, Pere Hors és advocat i economista, M&A per Esade i disposa d'un postgrau en adquisicions i fusions. Compta amb una llarga trajectòria en l'àmbit de la consultoria empresarial, tant en la creació com en la gestió i adquisició d'empreses. També en la direcció de diferents projectes (normatius, de compliment, econòmics...) per compte aliena en diferents sectors industrials (alimentaris, serveis, farmàcia i parafarmàcia), arreu d'Europa.

De l'altra, Àlex Cantarero és enginyer de telecomunicacions amb experiència empresarial al sector de la consultoria en telecomunicacions, 'social business', màrqueting i parafarmàcia, amb gestió empresarial i emprenedoria de projectes a Catalunya i a diversos països del món.

Notícies relacionades