Dilluns 29 d'abril de 2024
|
17:12 H
El primer taller celebrat aquest dilluns de la mà d'Andbank Assegurances.
El primer taller celebrat aquest dilluns de la mà d'Andbank Assegurances. (Foto: Andbank)
Sector financer

Andbank Assegurances inicia un cicle de tallers alimentaris

Andorra la Vella.- Andbank Assegurances va organitzar aquest dilluns un taller sobre com preparar un 'pokebowl', fàcil i ràpid, per a usuaris i clients de l'asseguradora. És el primer taller del cicle que l'entitat té previst oferir als seus clients durant el 2024 com a propostes addicionals del servei gratuït de 'Nutrició i Salut digital', que s'ofereix a tots els clients que tenen contractada la pòlissa AndSalut.

La temàtica d'aquests tallers serà diversa, tot relacionat amb la salut i la nutrició: des d'una activitat de ioga i alimentació sana per a enfortir tant el cos com la ment, fins a xerrades d'experts en medicina natural o alternativa que expliquin, per exemple, què són i com afecten les hormones al cos humà o què és la medicina 'antiaging'.

Aquest servei de nutrició i atenció digital és una proposta de la qual poden gaudir tots els clients d'Andbank Assegurances gratuïtament. Gestionat per l'empresa Ever Health, un referent de l'atenció mèdica digital, és un servei de telemedicina que dona la possibilitat a l'usuari de fer consultes a un equip de nutricionistes de manera telemàtica. Aquests especialistes poden fer una visita extensa sobre malalties, al·lèrgies o intoleràncies, tot de manera digital.

Joana Gràcia, responsable de Negoci d'Andbank Assegurances, ha comentat que "creiem que aquests tallers seran un bon complement al servei gratuït de nutrició que ja estem oferint amb la nostra assegurança". "Estem segurs que els nostres clients, i futurs usuaris, aprecien tots els avantatges de la nostra assegurança de Salut i del servei de nutrició gratuït, i ara, de la possibilitat de gaudir d'aquest cicle de tallers", ha afegit.

Notícies relacionades