Dilluns 20 de maig de 2024
|
13:30 H
Perfum Bleu de Chanel de venta a Pyrénées Andorra
Perfum Bleu de Chanel de venta a Pyrénées Andorra (Foto: Pyrénées Andorra)
Perfum Sauvage de Dios de venta a Pyrénées Andorra
Perfum Sauvage de Dios de venta a Pyrénées Andorra (Foto: Pyrénées Andorra)
Afeitadora Braun Series 9 Pro d'Fnac Andorra
Afeitadora Braun Series 9 Pro d'Fnac Andorra (Foto: Fnac Andorra)
Vínil Mago de Oz d'Fnac Andorra
Vínil Mago de Oz d'Fnac Andorra (Foto: Fnac Andorra)
Auriculars inalàmbrics Bose d'Fnac Andorra
Auriculars inalàmbrics Bose d'Fnac Andorra (Foto: Fnac Andorra)
Tendències

Sant Valentí no és només pels enamorats!!

Andorra la Vella.- Sant Valentí és una ocasió especial per celebrar l'amor en totes les seves variants. L'efemèride no es limita només a les parelles romàntiques. Sense dubte, Sant Valentí també el podem celebrar amb amics, familiars, companys de feina o, fins i tot, sols. I és que un també s'ha d'estimar a si mateix. Tant si estàs en parella o solter o tens ganes de mostrar la teva estima o afecte cap a algú del gènere masculí, aquí et fem un seguit de propostes per a ell.

Una opció que no falla mai és el perfum. Aquest acaba sent útil per a la vida diària. Ajuda a mantenir una bona impressió en reunions socials, a la feina o en cites romàntiques i es pot convertir en un accessori essencial en la rutina de cura personal de qui la rep. Les propostes de Dior Sauvage i Chanel Bleu són una aposta guanyadora.

Seguint amb la línia de la cura personal, a la teva llista de possibilitats pots afegir una afaitadora d'última generació, com ara, la Braun Series 9 Pro 9415s. Una eina d'alta tecnologia dissenyada per proporcionar un afaitat suau i precís, oferint una experiència de cura personal de primera classe.

I si ho vestim tot amb una mica de música? No està de menys realitzar les rutines d'higiene personal amb una mica d'alegria. D'aquí que et proposem el darrer treball de Mägo de Oz "Alicia en el metaverso" en format vinil. I si ho creus adient, a aquest regal li pots afegir els auriculars Bose Quiet Comfort per una rutina més íntima.

Notícies relacionades