Dilluns 20 de maig de 2024
|
13:46 H
Perfum Chloé de la secció de perfumeria de Pyrénées Andorra
Perfum Chloé de la secció de perfumeria de Pyrénées Andorra (Foto: Pyrénées Andorra)
Planxa de cabell Dyson d'FNAC Andorra
Planxa de cabell Dyson d'FNAC Andorra (Foto: Fnac Andorra)
"Amor cruel" de Reyes Monforte de venda a l'FNAC Andorra (Foto: Fnac Andorra)
Coixí de Mr. Wonderful de venda a l'FNAC Andorra
Coixí de Mr. Wonderful de venda a l'FNAC Andorra (Foto: Fnac Andorra)
Tendències

Lectura, perfums, accessoris de bellesa i molt més per un Sant Valentí fet per a tu

Andorra la Vella.- L’amor no es limita a les relacions romàntiques, sinó que també inclou l'amor propi, l'amor d´amics i familiars, l'amor per la vida… Tant si estàs soltera com en parella no et tallis i fes-te un autoregal o fes que et regalin alguna de les propostes que et deixem a continuació.

Si vols deixar empremta allà on vagis, un bon perfum és el teu millor aliat. Avui dia, coexisteixen diferents fragàncies i sempre has d’acabar triant la que millor s’ajusti a la teva essència. Si vols expressar feminitat, poder, sensualitat, alegria i llibertat, els perfums Goodgirl de Carolina Herrera o Chloé són una de les teves opcions.

Si vols donar un plus de qualitat a la teva cura personal i ets de les que li agrada anar variant de pentinat, la planxa de cabell Dyson Corrale és una bona alternativa.

Per altra banda, si aquest Sant Valentí prefereixes passar-lo llegint un bon llibre sota una manta que et doni escalfor, tenim la combinació perfecta per a tu. L’escriptora Reyes Monforte ens porta un “Amor Cruel”, una història real d’una mare que ho va sacrificar tot per la seva filla. Prepara’t una bona tassa de te i submergeix-te en aquesta narració sota una bona manta de Mr. Wonderful.

Notícies relacionades