Dissabte 27 d'abril de 2024
|
22:47 H
L'edifici de Pyrénées Andorra.
L'edifici de Pyrénées Andorra. (Foto: Pyrénées Andorra)
Empresa

Assegurances Pyrénées s'alia amb la corredoria espanyola ERSM Grup

Andorra la Vella.- La corredoria d'Assegurances Pyrénées ha signat una aliança amb una de les companyies més prestigioses dins el sector assegurador. La firma andorrana s'ha associat amb l'espanyola ERSM Insurance Brokers, la corredoria líder ERSM Grup amb més de 30 societats, la majoria assegurances. L'entitat té 36 anys d'experiència i una cartera amb 265.000 clients que l'avalen com empresa de referència en el mercat de les assegurances a Espanya.

L'acord marca una fita significativa dins l'àmbit professional de les assegurances amb una oferta amb més opcions i serveis per als clients del país. En aquest sentit, l'aliança es tradueix en un intercanvi de coneixements, experiència i recursos per proporcionar solucions integrals i personalitzades en l'àmbit assegurador. L'entesa suposarà l'obertura de noves línies de negoci basades en productes innovadors adaptats a les necessitats sempre canviants dels clients.

Actualment, la corredoria d'Assegurances Pyrénées té vincles amb gairebé totes les companyies asseguradores del país i ofereix un ampli catàleg de productes. Amb la incorporació d'ERSM Insurance Brokers als clients gaudiran també d'una atenció més potent en els àmbits nacional i internacional.

Notícies relacionades