Dilluns 29 d'abril de 2024
|
21:02 H
El talent show gastronòmic tindrà lloc aquest dilluns a les 16.30 hores al restaurant El Grill de Pyrénées Andorra
El talent show gastronòmic tindrà lloc aquest dilluns a les 16.30 hores al restaurant El Grill de Pyrénées Andorra (Foto: Pyrénées Andorra)
Empresa

Grup Pyrénées celebra un talent show gastronòmic per a contractar els treballadors del nou restaurant El Jou

Andorra la Vella.- El restaurant El Grill de la tercera planta de Pyrénées Andorra serà l’escenari, aquest dilluns 15 d’abril a partir de les 16.30 hores, d’un Talent Show gastronòmic. L’acció pretén concentrar a diferents perfils del sector de la restauració perquè demostrin les seves habilitats culinàries, la seva destresa servint al client i la seva capacitat per treballar en equip. Els millors candidats seran seleccionats per unir-se a l'equip de El Jou, el nou punt de restauració que Grup Pyrénées obrirà durant l’estiu a la població de Sispony.

El procés de selecció està obert a tothom que vulgui contribuir a l’èxit d’aquest projecte gastronòmic i que, alhora, pugui demostrar un mínim de dos anys d’experiència en el sector de la restauració i disposi de permís de residència i treball. Tal com es remarca en l’oferta de treball, Grup Pyrénées ofereix als futurs treballadors de El Jou un salari competitiu, accés als beneficis socials de l’entitat i transport en cas de no disposar de vehicle propi.

RESTAURANT EL JOU

El restaurant El Jou està situat a Sispony i, en concret, a la borda de Cal Cintet -antic Molí dels Fanals-. La cuina que s’oferirà a El Jou serà “senzilla, tradicional i, alhora, refinada i acurada” tal com assenyala Miquel Ristol, responsable de l’àrea de restauració de Grup Pyrénées. En aquest sentit, Ristol manifesta que “treballarem els productes dels productors andorrans, vigilarem les coccions a la brasa, els embotits i els adobats estaran fets per nosaltres” i afegeix que “necessitarem temps per fer propostes concretes i que els clients ens guiïn en els plats que tenen més acceptació amb l’objectiu que es converteixin en un clàssic del lloc”.

Notícies relacionades