Dilluns 29 d'abril de 2024
|
23:04 H
L'edifici d'Andbank.
L'edifici d'Andbank. (Foto: Andbank)
Sector financer

Myandbank presenta dos nous models de carteres automatitzades

Myandbank, el banc digital d'Andbank, ha llançat aquest dilluns dos models nous de carteres automatitzades: la cartera 'Debutant', amb 100% de renda fixa i la cartera 'Fora Pista', amb 100% de renda variable.

Andorra la Vella.- Myandbank, el banc digital d'Andbank, ha llançat aquest dilluns dos models nous de carteres automatitzades: la cartera 'Debutant', amb 100% de renda fixa i la cartera 'Fora Pista', amb 100% de renda variable. Aquestes noves carteres s'afegeixen a les altres quatre, adaptades a diferents perfils de risc que va llançar el banc fa un any -'Pista Verda', risc baix; 'Pista Blava', risc mitjà-baix; 'Pista Vermella', risc mitjà-alt i 'Pista Negra'-.

La cartera 'Debutant' inverteix un 0% en renda variable i se centra en fons monetaris i de renda fixa. La 'Fora Pista' està composta 100% amb renda variable amb fons de la gestora internacional Vanguard, una de les gestores d'inversió més reconegudes a nivell mundial.

La inversió en aquestes carteres es podrà fer igual que les ja existents: a partir de només 150 euros i amb les comissions més baixes del mercat: 0,30% de gestió i 0,20% de custòdia (IGI inclòs).

Durant el primer any des del seu llançament, les carteres Myandbank han tingut una molt bona rendibilitat: des del 4,3% la més conservadora fins al 18,6% la més dinàmica (a data 10 d'abril).

El procediment d'inversió és el mateix que la resta de carteres: aportacions puntuals o periòdiques i el client podrà escollir la freqüència de les transferències o aportacions. El cobrament de les comissions aplicades es fa trimestralment al compte d'efectiu vinculat a la cartera.

Notícies relacionades