Dissabte 27 de juliol de 2024
|
12:37 H
L'organitzadora i presentadora de la desfilada, Yolanda Cid.
L'organitzadora i presentadora de la desfilada, Yolanda Cid. (Foto: Yolanda Cid)
Speaker's Corner

Yolanda Cid: 'Les cultures s'han de conèixer, s'han de viure'

La desfilada de Modelsy Artists Andorra, un esdeveniment que fusiononarà el comerç nacional, la diversitat cultural i la moda, organitzada per Yolanda Cid, es presentarà el pròxim diumenge 12 de maig a l'hotel Roc Blanc.

Andorra la Vella.- La desfilada de Modelsy Artists Andorra, un esdeveniment que fusionarà el comerç nacional, la diversitat cultural i la moda, organitzada per Yolanda Cid, es presentarà el pròxim diumenge 12 de maig a l'hotel Roc Blanc. Amb una experiència de més de cinc anys en el sector, Cid no solament es proposa presentar un espectacle de moda, sinó que també busca obrir noves oportunitats per a donar a conèixer al talent emergent del país. En aquesta ocasió, el certament comptarà amb la col·laboració destacada d'Africand Andorra i Twenty Andorra com a principals proveïdors de les peces que lluiran els models. Tanmateix, l'organitzadora ha volgut ressaltar una de les dificultats que es destaca en l'organització d'aquesta classe tipus d'esdeveniments: "és difícil que t'ajudin amb col·laboracions de botigues, la gent no vol col·laborar".

Respecte a la variant cultural, el representant de l'associació Africand Andorra, Djily Diop, s'ha prestat a compartir vestits tradicionals senegalesos. La col·laboració promet enriquir la passarel·la amb una explosió de colors i textures. Segons Cid, aquests vestits "aporten una vivacitat" gràcies a la riquesa dels teixits utilitzats. Més enllà de la moda en si mateixa, la iniciativa de l'organitzadora és buscar un missatge de diversitat i enteniment de comunitats, que segons reflecteix en les seves paraules, "les cultures s'han de conèixer, s'han de viure". Aquest gest d'intercanvi cultural pot representar una celebració de diversitat i d'inclusió en la societat andorrana.

Seguint amb la línia de promoure el talent artístic del país, l'organitzadora lamenta la manca de reconeixement dels artistes locals, "malauradament hi ha gent molt bona i la gent no els coneix". Tanmateix, ressalta que aquest no és el seu principal objectiu, la seva aspiració és brindar una visibilitat a tots els implicats de la desfilada. Així doncs, per a enriquir l'atmosfera i oferir una experiència audiovisual de qualitat, Cid comptarà amb la participació de l'exparticipant de 'La Voz', Perry Salomon, el DJ Lluís Vila, el videògraf Jefferson i el fotògraf Ulises.

Notícies relacionades