"/> "/>
Dissabte 27 de juliol de 2024
|
03:14 H
El cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González conversa amb el portaveu del sector de la moto Carles Sansa i el vicepresident de la penya motorista L'Esquirol, implicats en el Motand.
El cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González conversa amb el portaveu del sector de la moto Carles Sansa i el vicepresident de la penya motorista L'Esquirol, implicats en el Motand. (Foto: M. F.)
El  portaveu del sector de la moto Carles Sansa; el cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González   i el vicepresident de la  penya motorista L'Esquirol, en la presentació del Motand.
El portaveu del sector de la moto Carles Sansa; el cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González  i el vicepresident de la penya motorista L'Esquirol, en la presentació del Motand. (Foto: M. F.)
El  portaveu del sector de la moto Carles Sansa; el cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González   i el vicepresident de la  penya motorista L'Esquirol, durant la roda de premsa de presentació del Motand.
 
El portaveu del sector de la moto Carles Sansa; el cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González  i el vicepresident de la penya motorista L'Esquirol, durant la roda de premsa de presentació del Motand.   (Foto: M. F.)
El  portaveu del sector de la moto Carles Sansa; el cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González   i el vicepresident de la  penya motorista L'Esquirol, en la presentació del Motand.
 
El portaveu del sector de la moto Carles Sansa; el cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González  i el vicepresident de la penya motorista L'Esquirol, en la presentació del Motand.   (Foto: M. F.)
Sector públic

El Motand creix i mira al futur com una cita d'àmbit nacional

El Motand arriba el cap de setmana del 28, 29 i 30 de juny a la segona edició i ho fa com una cita totalment "consolidada" i amb la voluntat de créixer. D'aquesta manera, l'esdeveniment comptarà aquest any amb 36 col·laboradors, gairebé una vintena més que l'any passat, quan en van ser disset.

Andorra la Vella.- El Motand arriba el cap de setmana del 28, 29 i 30 de juny a la segona edició i ho fa com una cita totalment "consolidada" i amb la voluntat de créixer. D'aquesta manera, l'esdeveniment comptarà aquest any amb 36 col·laboradors, gairebé una vintena més que l'any passat, quan en van ser disset. A més, la cita s'allarga (arrencarà ja divendres i se celebrarà també diumenge) i arriba amb novetats com una desfilada que tindrà lloc el diumenge, amb més activitats per als infants i amb les exhibicions a càrrec de Narcís Roca. El cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González, ha posat en relleu que la participació més gran d'aquest any mostra que es tracta d'una cita "consolidada" i que "dona els seus fruits", amb la qual cosa de cara a l'edició de l'any que ve es vol comptar amb el ministeri de Turisme per buscar les "sinergies" que facin que aquest esdeveniment tingui un vessant "nacional". També augmenta aquesta edició el pressupost respecte de la passada, i passa dels 30.000 als 40.000 euros.

Així, la cita passa d'un a tres dies, comptarà amb 18 activitats (l'any passat van ser vuit) i creix de disset a 36 col·laboradors. A més, una altra de les novetats és que hi haurà una ruta 'Road Trip' guiada per territori andorrà el dissabte al matí que se suma a la Rider 468. En aquest sentit, tal com ha posat en relleu el vicepresident de la penya motorista L'Esquirol, Toni Soler, aquesta 'rider' arriba a la vuitena edició després que l'any passat, gràcies al Motand, experimentés un creixement "exponencial", passant de 150 a 210 inscrits i 250 participants, una xifra que aquest any es vol superar. També es vol incrementar el miler de visitants que el Motand va aconseguir en la primera edició.

L'esdeveniment comptarà amb sis ubicacions a l'avinguda Santa Coloma, una zona que l'estudi dut a terme per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis va identificar com un "clúster de motos", tal com ha recordat González.

El portaveu del sector de la moto Carles Sansa ha volgut constatar que l'increment dels expositors "referma el compromís del sector de la moto amb aquest esdeveniment que ja és no només en clau de parròquia sinó de país" i ha remarcat que "el comú d'Andorra la Vella ha de treure pit que l'esdeveniment està plenament consolidat i en creixement continu". També ha valorat positivament que es facin més activitats pensant en els infants, ja que ha manifestat que és una bona manera d'apropar-los al món de la moto. En aquest sentit, González ha detallat que ja divendres a la tarda s'oferiran diferents propostes que els més petits podran gaudir a la sortida del col·legi. Inflables, motos elèctriques infantils o simuladors de motos seran alguns dels atractius.

Notícies relacionades