Dissabte 27 de juliol de 2024
|
07:53 H
Els participants que han pres part de la jornada de Scale Lab Andorra de Creand Crèdit Andorrà.
Els participants que han pres part de la jornada de Scale Lab Andorra de Creand Crèdit Andorrà. (Foto: Creand Crèdit Andorrà)
Sector financer

Deu start-ups es reuneixen a la trobada anual del programa d’inversió Scale Lab Andorra de Creand

Scale Lab Andorra, el programa impulsat per Creand Crèdit Andorrà per donar suport a projectes emprenedors, ha organitzat la segona edició de les trobades adreçades a les start-ups que en formen part. En aquesta ocasió, han estat 26 assistents de 10 empreses que han participat en les diferents activitats organitzades, que han tingut per objectiu fomentar el networking i les relacions entre elles, alhora que se'ls brinda l'oportunitat de conèixer el territori i se'ls facilita possibles col·laboracions amb agents locals.

Andorra la Vella.- Scale Lab Andorra, el programa impulsat per Creand Crèdit Andorrà per donar suport a projectes emprenedors, ha organitzat la segona edició de les trobades adreçades a les start-ups que en formen part. En aquesta ocasió, han estat 26 assistents de 10 empreses que han participat en les diferents activitats organitzades, que han tingut per objectiu fomentar el networking i les relacions entre elles, alhora que se'ls brinda l'oportunitat de conèixer el territori i se'ls facilita possibles col·laboracions amb agents locals.

L'agenda s'ha centrat en diverses sessions de treball amb experts com Pepe Agell, emprenedor i soci de Pear VC, un fons de capital risc americà que inverteix en empreses de creació recent, o Chris Bouwer, emprenedor i Business Angel, i activitats d'oci en diversos punts del país. També se'ls han organitzat reunions amb diferents persones, empreses i entitats andorranes que poden ser del seu interès.

Scale Lab Andorra és un vehicle d'inversió de Creand Crèdit Andorrà que inverteix en projectes emprenedors amb una tecnologia diferencial o amb un model de negoci validat i escalable. Aquesta proposta s'articula des d'una perspectiva de país, prioritzant solucions alineades amb les necessitats del territori i considerant projectes en sectors estratègics per a Andorra. Actualment, 29 start-ups formen part del programa.

Les start-ups interessades a participar en el programa Scale Lab Andorra poden fer la sol·licitud a través de la web del projecte: https://scalelabandorra.com/.

Notícies relacionades