Dilluns 22 de juliol de 2024
|
00:57 H
Els joves que participen en les estades formatives de Creand Crèdit Andorrà.
Els joves que participen en les estades formatives de Creand Crèdit Andorrà. (Foto: Creand Crèdit Andorrà)
Sector financer

Una hackató dona el tret de sortida a les estades formatives d’estiu de Creand Crèdit Andorrà

Creand Crèdit Andorrà dona el tret de sortida a la 46a edició de les estades formatives d’estiu per a joves estudiants amb una activitat de team building. Aquest any, l’entitat ha organitzat una dinàmica de grup en format hackató al sector Soldeu de Grandvalira per tal de donar-los la benvinguda i perquè coneguin el banc i es familiaritzin amb el sector financer.

Andorra la Vella.- Creand Crèdit Andorrà dona el tret de sortida a la 46a edició de les estades formatives d’estiu per a joves estudiants amb una activitat de team building. Aquest any, l’entitat ha organitzat una dinàmica de grup en format hackató al sector Soldeu de Grandvalira per tal de donar-los la benvinguda i perquè coneguin el banc i es familiaritzin amb el sector financer. Els participants han hagut de resoldre un repte empresarial alhora que rebien formació en tècniques d’innovació i de design thinking. Entre tots han treballat en noves propostes de productes i serveis financers, en un entorn diferent i inspirador.

L’altra gran novetat de les estades formatives d’aquest any és el Creand Summer Innovation Challenge, un programa que l’entitat posa en marxa per als estudiants que s’hi vulguin apuntar i que els permetrà adquirir coneixement sobre la ideació i el disseny de nous productes i serveis. El programa està format per sessions formatives amb experts de l’entitat i per sessions de treball en les quals els participants podran desenvolupar les seves idees conjuntament amb l’equip d’Innovació del banc. A més, durant tot l’estiu rebran tutorització constant i al final del programa, un certificat de participació.

En aquesta edició, 32 estudiants de grau universitari o màster formen part d’aquesta estada d’estiu que els permet completar la seva formació amb experiència professional, fonamental a l’hora d’incorporar-se al mercat laboral.

Les persones que formen part de les estades formatives s’integren durant els mesos d’estiu, juliol i agost, a diferents àrees de l’entitat, des de la xarxa d’oficines als departaments de serveis centrals, on poden acostar-se a l’experiència professional en una empresa, aprofundir en el coneixement de la banca i del sector financer, i adquirir nous coneixements i aprenentatges per al seu futur desenvolupament.

Els estudiants que vulguin formar part d’aquest programa en les pròximes edicions poden enviar els seus currículums al correu seleccio@creand.ad a partir del mes de gener.

Notícies relacionades