Dilluns 22 de juliol de 2024
|
00:51 H
Alguns dels becaris, la directora Global de Recursos Humans, Flora Tomé, i la directora de Banca País, Maria Suárez.
Alguns dels becaris, la directora Global de Recursos Humans, Flora Tomé, i la directora de Banca País, Maria Suárez. (Foto: Andbank)
Sector financer

Una trentena de joves al programa de pràctiques d'estiu d'Andbank

Andbank ha donat la benvinguda als 30 joves que aquest any realitzaran el programa de pràctiques d’estiu emmarcat dins l’'Andbank Trainee Program'. D’aquests, hi haurà 17 que estaran a les oficines del país i la resta a serveis centrals en Àrees operatives i de serveis.

Andorra la Vella.- Andbank ha donat la benvinguda als 30 joves que aquest any realitzaran el programa de pràctiques d’estiu emmarcat dins l’'Andbank Trainee Program'. D’aquests, hi haurà 17 que estaran a les oficines del país i la resta a serveis centrals en àrees operatives i de serveis.

Aquests joves compartiran el seu dia a dia amb l’equip de professionals dels diferents departaments, integrant-se en el món laboral i en concret al sector bancari, alhora que reforçaran els equips de l’entitat durant el període estiuenc duent a terme tasques de suport.

Aquest programa va néixer amb l’objectiu de donar suport al talent jove i a la seva ocupabilitat. Així, els joves estudiants tenen la possibilitat d’obtenir una experiència valuosa i adquirir eines i competències professionals, completar la seva formació, treballar en equip i gestionar projectes, aspectes fonamentals pel seu futur laboral.

Els 30 participants han estat escollits entre gairebé més de 80 sol·licituds que el departament de recursos humans va rebre des de l’obertura del termini d’inscripció. Alguns dels requeriments per formar part del 'Trainee Program' són cursar estudis superiors relacionats amb l’Administració d’Empreses, Economia, Enginyeria o Dret, entre d’altres, i nacionalitat andorrana o resident a Andorra.

Durant les anteriors edicions, han participat més de 200 estudiants. En aquest desè any, Andbank continua apostant pel talent jove.

Notícies relacionades