"/> "/>
Dilluns 22 de juliol de 2024
|
00:10 H
Els joves que treballaran aquest estiu a la companyia.
Els joves que treballaran aquest estiu a la companyia. (Foto: Andorra Telecom)
RSC

Andorra Telecom incorpora deu eventuals d'estiu

Andorra Telecom incorpora deu eventuals d'estiu que treballaran a l'empresa durant els mesos de juliol i agost. Segons informen des de la companyia, contribuiran en diverses àrees de l'empresa, "aportant noves perspectives i energia" durant la temporada estival.

Andorra la Vella.- Andorra Telecom incorpora deu eventuals d'estiu que treballaran a l'empresa durant els mesos de juliol i agost. Segons informen des de la companyia, contribuiran en diverses àrees de l'empresa, "aportant noves perspectives i energia" durant la temporada estival.

Els eventuals treballaran en les àrees de xarxa mòbil, solucions digitals, oficina de programa, xarxa internet, desenvolupament de serveis de l’àrea tècnica, botiga, legal, internacional i instal·lacions i energia.

"Aquest programa d'estiu és una oportunitat fantàstica tant per als estudiants com per a Andorra Telecom. Ens beneficiarem de la seva frescor i entusiasme mentre ells guanyen experiència pràctica en un entorn laboral real", ha declarat el director de Persones i Cultura de l’operadora, Christian Fernàndez.

Amb aquest programa, Andorra Telecom reafirma el seu compromís amb el desenvolupament professional dels joves i la inversió en el talent local.

Notícies relacionades