A l'Alça

Restauració en temps de pandèmia: xefs a domicili

Dos joves han posat en marxa el servei gastronòmic 'Gastrgasm', que elabora un menú, el serveix i un cop finalitzada l'experiència, deixa la cuina neta.

'Andorra és un lloc ideal per testejar idees i projectes'

Joan-Marc Joval, director de la Fundació de la Cimera Iberoamericana, se sotmet al 'test' del programa 'A l'alça'

Sobirania energètica per evitar la dependència dels països veïns

La ministra Calvó aposta per augmentar la producció d'energia nacional amb la participació dels ciutadans

El cultiu de plaques solars

Dalle Consulting, l'única consultoria agrícola del país, ofereix als pagesos un nou model per rendibilitzar les seves terres

'Fa 100 anys teníem dues carreteres d'accés al país i, passat un segle, seguim igual'

Jordi Fernández, director de la Creu Roja Andorrana, se sotmet al 'test' del programa 'A l'alça'

Què fa atractiu un país a nivell fiscal?

Jover defensa un sistema amb "reconeixement internacional avalat i transparència absoluta" que atrau inversors estrangers

Ecoalf i Pyrénées: més enllà de vendre roba sostenible

Els grans magatzems acorden un pla d'acció amb la reconeguda marca per fomentar el consum responsable i la cura del medi ambient

'Els demanaria als inversors estrangers que s'impliquin més amb el país'

La síndica general Roser Suñé se sotmet al 'test' del programa 'A l'alça'

Consultories legals i agències de seguretat: els futurs negocis de la zona franca

El projecte duaner ja té definides les dues categories i estudia les possibles ubicacions

La nova Naturlandia tindrà l’esquí de fons com a protagonista

Ajona preveu presentar la nova imatge del parc d'aquí a poques setmanes