Divendres 26 d'abril de 2024
|
06:07 H
Entrada principal d'una oficina de MoraBanc.
Entrada principal d'una oficina de MoraBanc. (Foto: Arxiu ANA)
Sector financer

MoraBanc reforça el servei a nous residents amb l’Expat Desk

Andorra la Vella

Morabanc reforça el servei a nous residents amb l'Expat Desk, un departament especialitzat en aquest perfil de client. Aquesta unitat del banc s’especialitza en donar servei als nous residents passius que arriben a Andorra amb una oferta bancària adaptada a les seves necessitats. Els professionals d’aquest equip treballen per facilitar l’arribada a Andorra als nous residents passius i els acompanyen en la seva recol·locació al país.

Dins d’aquest col·lectiu internacional, MoraBanc ha desenvolupat una proposta de servei específica per professionals del món de l’esport i la comunicació. En aquests casos, a més de temes financers, s’ofereix un servei global amb un catàleg amb clubs esportius, viatges, gastronomia i un servei de 'concierge' perquè aquests clients puguin concentrar-se al 100% en les seves carreres professionals.

Emma Ponsa i Debbie Van der Wekke, que lideren aquesta unitat, juntament amb Sara García, tenen un ampli recorregut professional internacional, domini d’idiomes i coneixement de les necessitats financeres dels client.

Notícies relacionades