Divendres 26 d'abril de 2024
|
09:44 H
José de Alarcón, nou director comercial d'Andbank Espanya.
José de Alarcón, nou director comercial d'Andbank Espanya. (Foto: Andbank Espanya)
Sector financer

José de Alarcón, nou director comercial d'Andbank Espanya

Andorra la Vella

Andbank Espanya s'ha reforçat amb el nomenament de José de Alarcón com a nou director comercial de l'entitat i membre del Comitè de Direcció del banc. Des d'aquesta nova posició, Alarcón liderarà l'estratègia comercial de l'entitat en els equips de la xarxa comercial de banquers, agents i EAFIs, així com els serveis de banca digital, i s'encarregarà de definir, coordinar i millorar les polítiques comercials i de servei al client, atenent al context de mercat i les necessitats dels segments de clients en gestió de patrimonis.

Alarcón, la trajectòria del qual ha estat especialment vinculada al negoci de banca privada, compta amb dues dècades d'experiència en el sector financer. El nou director comercial d'Andbank Espanya va arribar a l'entitat l'any 2012, ocupant el càrrec de director general de Medpatrimonia, l'aliança d'empreses d'Andbank i el Col·legi de metges de Barcelona, ​​des d'on va posar en marxa un negoci enfocat en el col·lectiu mèdic, que actualment gestiona 250 milions d'euros. Així mateix, Alarcón ha desenvolupat funcions en el grup per a les jurisdiccions d'Europa, ocupant els càrrecs de director d'Estratègia i Desenvolupament de Negoci i director de l'Àrea de Governance/Supervisió de Filials.

Anteriorment, José de Alarcón va liderar diferents projectes relacionats amb la planificació i consultoria estratègica, en l'àmbit del desenvolupament de xarxes comercials a PwC, The Boston Consulting Group i Accenture. José de Alarcón és llicenciat en ciències econòmiques i empresarials i en dret per la Universitat Pontifícia Comillas-ICADE i ha realitzat un postgrau a l'IESE.

 

 

Notícies relacionades