Divendres 26 d'abril de 2024
|
19:39 H
Captura de pantalla de l'aplicació per a mòbil del BancSabadell d'Andorra.
Captura de pantalla de l'aplicació per a mòbil del BancSabadell d'Andorra. (Foto: BancSabadell d'Andorra)
Sector financer

BancSabadell d'Andorra treballa per ampliar l'aplicació per gestionar els comptes des del mòbil

Andorra la Vella

BancSabadell d'Andorra treballa per oferir més serveis en la seva aplicació per gestionar els comptes de forma àgil i segura i que es pot descarregar en la versió per IOS o Android sense cap cost, BSA Mòbil és el servei de banca mòbil de BancSabadell d’Andorra. Permet consultar l’estat dels comptes en qualsevol moment: saldos de compte corrent, càrrecs i abonaments, moviments targeta de crèdit, compres de valors, entre d’altres. També es pot realitzar operativa com l’enviament de transferències nacionals i internacionals, la compra de valors, etcètera. Les empreses podran consultar i signar fitxers o fer l’operativa de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS).

L’aplicació també disposa d’un buscador d’oficines i caixers mitjançant el qual es pot localitzar, en qualsevol moment, l’oficina o caixer més pròxim de la seva posició geogràfica. Finalment, l’aplicatiu posa a l'abast diversos canals d’atenció al client, en concret, els telèfons de Banca a Distància i l’accés directe als comptes de Facebook i Twitter de l'entitat bancària.

D'altra banda, BancSabadell d'Andorra també permet als seus clients comercialitzar els productes o serveis d’un establiment a través de la pàgina web, facilitant-los el servei de cobrament més àgil i ràpid per a una gestió completa de les seves vendes amb el TPV virtual.

Notícies relacionades