Divendres 26 d'abril de 2024
|
11:36 H
L'equip d'Instant Credit.
L'equip d'Instant Credit. (Foto: Instant Credit)
Sector financer

Banc Sabadell adquireix la plataforma de finançament en línia Instant Credit

Andorra la Vella

InnoCells, el 'hub' de negocis digitals de Banc Sabadell, ha adquirit l''start-up' espanyola Instant Credit, una plataforma de finançament en línia que ofereix préstecs al consum al punt de venda tant físic com digital. Segons ha informat Banc Sabadell aquest dimecres en un comunicat, aquesta adquisició suposa un moviment estratègic per expandir la proposta de valor de l'entitat bancària en mitjans de pagament i finançament al consum.

Així ho creu el director executiu d'InnoCells, Julio Martínez, que ha qualificat de privilegi poder sumar l'equip "de contrastat talent" d'Instant Credit a Banc Sabadell i ha assenyalat que l'adquisició reflecteix l'aposta de l'entitat bancària en mitjans de pagament. El fundador i conseller delegat d'Instant Credit, Octavio Soler, s'ha mostrat il·lusionat "amb el potencial que s'obre en aquesta nova etapa" i ha assenyalat que sumaran totes les capacitats del Banc Sabadell al seu model per expandir els seus serveis a tota Europa.

A més, l''start-up' duu a terme inversions estratègiques de caràcter digital i tecnològic que aproximen a l'entitat bancària noves capacitats tecnològiques, talent i coneixement, diu el comunicat. A partir d'ara les solucions de pagament que el Banc Sabadell ofereix a més de 19.000 clients que tenen comerços en línia es veuran complementades amb Instant Credit.

L'usuari podrà dur a terme de manera 100% digital la sol·licitud del crèdit i rebre la seva concessió de manera immediata, les quotes de la qual es carregaran automàticament a la seva targeta o compte bancari.

Notícies relacionades