La seu central de l'entitat. (Foto: Andbank)
Sector financer

Andbank Espanya guanya el premi a la innovació digital en banca privada de The European

La revista britànica reconeix l'excel·lència d'entitats financeres de tot el món

Andbank Espanya ha estat reconeguda per The European amb el premi a la millor innovació digital de banca privada el 2018. La revista The European organitza tots els anys el certamen Global Business Awards, en el qual identifica i reconeix les fites més rellevants de la indústria financera en l’àmbit mundial. Aquest guardó es converteix en un nou reconeixement, en aquest cas a la capacitat innovadora d’Andbank Espanya, que s'ha plasmat amb el llançament de MyInvestor, el primer neobanc del mercat espanyol.

Gabriela Orille, directora d'Innovació a Andbank Espanya, ha comentat: “Aquest premi reflecteix el compromís de l'entitat amb la innovació digital i l'esforç de l'equip humà d’Andbank per convertir la signatura en una referència mundial. La filosofia d'innovació d’Andbank Espanya aposta per un enfocament de 360 graus que inclou a clients, a banquers i a l’organització. El recent reconeixement de The European reforça la nostra motivació per traslladar als nostres clients tots els avantatges que ofereix la innovació digital, ja que gràcies a projectes com MyInvestor acostem a un públic més ampli totes les capacitats d'una de les entitats especialitzades en banca privada més important del mercat espanyol”.

Aquest és el segon any consecutiu que The European premia les capacitats d’Andbank Espanya, ja que la signatura va ser reconeguda l'any passat com al millor banc de gestió de patrimonis.

The European és una revista trimestral editada a Londres dirigida als principals directius de tot el món. Aquesta publicació està present en els principals despatxos d'Europa, Àsia, Orient Pròxim i Amèrica. A més, reconeix anualment la capacitat d'entitats financeres de tot el món per aconseguir l'excel·lència en la seva activitat.