Divendres 26 d'abril de 2024
|
03:28 H
L'edifici d'Andorra Telecom a Santa Coloma.
L'edifici d'Andorra Telecom a Santa Coloma. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

Andorra Telecom amplia el servei de connectivitat de les empreses

Andorra la Vella.- Andorra Telecom ha ampliat recentment els serveis de connectivitat per a empreses, incrementant "de manera considerable" la velocitat de connexió a internet per a aquest tipus de clients, segons informen des de la companyia. D’aquesta manera, el paquet de connectivitat bàsica per a empreses anomenat mòdul d’accés a internet, destinat principalment a petites i mitjanes empreses, tindrà l'opció d’arribar fins a una velocitat d’1 Gbps per un preu mensual de set euros més que l’actual.

D'altra banda, per a les empreses amb més necessitat de velocitat i de concurrència d’usuaris simultanis, i que actualment tenen contractat un servei d’internet d’alta capacitat, també tindran l'opció de contractar la velocitat de connexió de fins a 1 Gbps. A més, aquest servei incorpora diverses opcions de redundància per a una major seguretat de connexió. En aquest cas, l'opció de connexió a 1 Gbps representarà vint euros addicionals.

El portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, ha subratllat "la importància d’actualitzar de manera regular els productes destinats a les empreses d’Andorra". “Volem donar un impuls als productes destinats a les empreses del país perquè segueixin sent el màxim de competitives possible, sobretot tenint en compte la situació actual on cada vegada més es necessiten velocitats de connexió elevades i poder tenir a molts usuaris connectats alhora sense que es vegi perjudicat el rendiment de la connexió”, ha manifestat.

Notícies relacionades