Divendres 26 d'abril de 2024
|
22:26 H
El Pas de la Casa és una de les poblacions amb més apartaments dedicats a ús turístic.
El Pas de la Casa és una de les poblacions amb més apartaments dedicats a ús turístic. (Foto: Arxiu ANA)
Turisme

El Govern licita els treballs d’inspeccions dels habitatges d’ús turístic per al 2022 i el 2023

Andorra la Vella.- El consell de ministres ha aprovat aquest dimecres la licitació dels treballs d'inspeccions dels habitatges d'ús turístic (HUT) durant els anys 2022 i 2023. El concurs nacional és de modalitat ordinària i procediment obert. La data límit de presentació de les ofertes finalitza el 25 de novembre.

Els treballs que es contracten són els referents a les inspeccions necessàries per garantir un funcionament correcte del sistema d'allotjaments turístics i l'aplicació de la normativa vigent del registre d'habitatges d'ús turístic i d'empreses de gestió d'habitatges d'ús turístic.

La durada del contracte serà de l'1 de gener del 2022 fins al 31 de desembre del 2022, i per qüestions pressupostàries, es podrà perllongar fins al 31 de desembre del 2023.

El plec de bases es podrà descarregar als webs www.tramits.ad i www.e-tramits.ad o recollir presencialment al Servei de Tràmits de la planta baixa de l'edifici del Govern.

Treballs d'elaboració de les plaques de classificació dels allotjaments turístics

Durant la sessió del Govern també s'ha licitat la contractació d'una empresa que realitzi l'elaboració de les plaques de classificació dels allotjaments turístics durant els anys 2022 i 2023. El concurs nacional és de modalitat ordinària i procediment obert. La data límit de presentació de les ofertes finalitza el 25 de novembre.

D'aquesta manera, es liciten els treballs d'elaboració i subministrament de les plaques de classificació dels allotjaments turístics, tal com preveu la normativa vigent, als establiments que, una vegada homologats, tindran una placa o un certificat atorgat pel Govern que garantirà la certesa de la informació sobre el grup, la categoria i els elements diferenciadors.

La durada del contracte serà des de l'1 de gener del 2022 fins al 31 de desembre del 2022, i per qüestions pressupostàries, es podrà renovar fins al 31 de desembre del 2023.

El plec de bases es podrà descarregar als webs www.tramits.ad i www.e-tramits.ad o recollir presencialment al Servei de Tràmits de la planta baixa de l'edifici del Govern.

Notícies relacionades