Dissabte 27 d'abril de 2024
|
00:09 H
Entrega de diplomes del III curs de prevenció del blanqueig de capitals i finançament del terrorisme.
Entrega de diplomes del III curs de prevenció del blanqueig de capitals i finançament del terrorisme. (Foto: Andorran Banking)
Sector financer

Entrega de diplomes del III curs de prevenció del blanqueig de capitals i finançament del terrorisme

Andorra la Vella

El III curs de prevenció del blanqueig de capitals i finançament del terrorisme organitzat per la UIFAND, Andorran Banking i la Universitat d’Andorra (UdA) ha comptat amb prop de 40 professionals inscrits i aquest dimarts es van entregar els diplomes.

El curs anava adreçat a tots aquells subjectes obligats que volien aprofundir en la normativa en matèria de prevenció del blanqueig de capitals i finançament del terrorisme. Es va estructurar en 8 sessions que van finalitzar amb una prova i que va combinar l’exposició teòrica de la normativa amb l’aplicació en casos reals.

L’entrega de diplomes va anar a càrrec del ministre de Finances, Eric Jover; del cap de la UIFAND, Carles Fiñana; del rector de la Universitat d’Andorra,  Miquel Nicolau; i de la directora general d’Andorran Banking, Esther Puigcercós.

Amb la nova edició del curs, la UIFAND i Andorran Banking refermen la importància de la formació continuada dels professionals del país i de seguir treballant en una major sensibilització i conscienciació dels subjectes obligats en la lluita contra el blanqueig de capitals i el finançament del terrorisme.

 

Notícies relacionades