Dilluns 29 d'abril de 2024
|
02:05 H
Un moment de l'acte de signatura de l'acord.
Un moment de l'acte de signatura de l'acord. (Foto: Story Telling Comunicació)
Empresa

Autocars Nadal i Aufare renoven el conveni per viatjar a Barcelona a meitat de preu

Andorra la Vella.- L'Associació d'Usuaris, Familiars i Representants Legals de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (Aufare) i Autocars Nadal han renovat el conveni pel qual els associats a l'entitat gaudeixen d'un 50% de descompte en els trajectes entre Andorra la Vella i Barcelona amb DirectBus, tant d'anada com de tornada.

Aquest acord es va començar a preparar el 2020, però les negociacions van quedar aturades per la pandèmia i finalment es va posar en marxa el 2021. Fruit d'aquest acord, s'aplicarà un descompte en el trajecte tant a l'usuari d'Aufare com al seu acompanyant, i a les persones ateses que així ho desitgin se'ls lliurarà una targeta que hauran de presentar a les taquilles d'Autocars Nadal de l'Estació Nacional d'Autobusos perquè se'n puguin beneficiar.

Per gaudir d'aquest descompte només cal ser soci d'Aufare. Poden fer-se'n tant els familiars i representants legals de les persones ateses de la FPNSM com els mateixos usuaris.

En l'acte de signatura, la presidenta d'Aufare, Àngels Colell, ha agraït aquesta iniciativa "que és molt positiva per a totes les persones que en poden gaudir. Normalment, els usuaris no poden viatjar sols, i traslladar-se a Barcelona, ja sigui per motius mèdics, d'oci o altres, suposa una important despesa econòmica per a les famílies". Per la seva banda, el director general d'Autocars Nadal, Bartumeu Gabriel, ha afirmat que "nosaltres estem encantats de col·laborar en tot allò que pugui suposar un benefici per a la societat".

DirectBus fa el trajecte Andorra - Barcelona Sants Estació - Aeroport els set dies de la setmana, amb vuit sortides al dia de baixada i vuit més de pujada. Els autobusos compten amb wifi, endolls USB, WC, nevera, llunes panoràmiques dobles per a una millor insonorització i aïllament, així com un modern sistema de climatització i il·luminació interior.

Notícies relacionades