Dilluns 29 d'abril de 2024
|
23:41 H
Participants de la convenció de McDonald's a Barcelona.
Participants de la convenció de McDonald's a Barcelona. (Foto: EFE)
Un grup d'usuaris de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell gaudint dels àpats que ofereix McDonald's Andorra.
Un grup d'usuaris de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell gaudint dels àpats que ofereix McDonald's Andorra. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

Bon regust de boca en la primera convenció de McDonald’s celebrada fora dels Estats Units

McDonald's ha celebrat aquesta setmana a Barcelona la 30a edició de la seva convenció bianual.

Andorra la Vella.- McDonald's ha celebrat aquesta setmana a Barcelona la 30a edició de la seva convenció bianual. Un certamen que per primera vegada s’ha dut a terme fora dels Estats Units i que ha comptat amb la participació de fins a 14.000 directius, empleats, proveïdors i franquiciats de 119 països diferents.

La trobada ha servit per crear sinergies entre nacions, actualitzar dades de l'empresa tant a nivell regional com global, i compartir amb els professionals i empresaris vinculats a la companyia els projectes de futur de la firma de menjar ràpid més important del món. Entre els assistents hi han participat també els representants de la franquícia a Andorra, una de les més consolidades de la marca nord-americana.

De la mà de Grup Pyrénées, McDonald’s va obrir el seu primer restaurant al país el 1984. En l’actualitat compta amb 5 establiments a Andorra: dos a l’avinguda Meritxell de la capital, un a l’avinguda Tarragona, un altre al centre comercial lauredià Epizen, i un cinquè al Pas de la Casa. McDonald’s Andorra, que en el seu moment va ser pioner i exemple mundial en el lliurament de menjar a domicili, dona feina a més de 180 empleats al Principat. La companyia continua innovant en el sector de la restauració i en aquest sentit, a tall d’exemple, ha incorporat en els punts de venda els espais 'Experiences of the Future', dissenyats per posar al servei del client la tecnologia i la comoditat.

L'hamburguesa de la solidaritat

McDonald's participa activament en diverses iniciatives solidàries a Andorra. El Dia Mundial de la Infància, per exemple, s’afegeix a l’efemèride celebrant una jornada en la que per mitjà d’un menú solidari es recapten fons que es destinen al Centre Residencial d'Acció Educativa la Gavernera (CRAE). Així mateix, i des del 2013, la cadena de restaurants té signat un conveni amb la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell en virtut del qual es convida mensualment un centenar d’usuaris del centre especialitzat a gaudir d'un menú en qualsevol dels restaurants del país.

 

Notícies relacionades